esMerhaba dostlar,
Roblox için executor yaptım bakarsanız sevinirim open source ama hazır buildlenmiş hali "cicikush\bin\x64\Debug\cicikush.exe" konumunda ve VantaAPI kullanarak yaptım .exe'nin bulunduğu konumda VantaAPI.dll dosyası da var yani "cicikush\bin\x64\Debug\VantaAPI.dll" konumunda. (VantaAPI olmadan çalışmaz)
Menü fotoğrafı:
![]()
UNC test:
![]()
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
değiştirebilirsin varsa elinde. ben VantaAPI keyli sisteme geçtiği için güncellemedimyeni api ile değiştirebilirmiyiz pekim ?
src attım zaten sadece hazır buildli hali de var sadececano direk src atmadıysan opensource diye paylaşman etik değil
çalısıyomu suan execute diyom executelemiyor amadeğiştirebilirsin varsa elinde. ben VantaAPI keyli sisteme geçtiği için güncellemedim
src attım zaten sadece hazır buildli hali de var sadece
reis sourcesini koymadıysan neden open sourcede açıyorsun konuyu?Merhaba dostlar,
Roblox için executor yaptım bakarsanız sevinirim open source ama hazır buildlenmiş hali "cicikush\bin\x64\Debug\cicikush.exe" konumunda ve VantaAPI kullanarak yaptım .exe'nin bulunduğu konumda VantaAPI.dll dosyası da var yani "cicikush\bin\x64\Debug\VantaAPI.dll" konumunda. (VantaAPI olmadan çalışmaz)
Menü fotoğrafı:
![]()
UNC test:
![]()
ratlımı açtımda bişey olurmureis sourcesini koymadıysan neden open sourcede açıyorsun konuyu?
Güncel değilçalısıyomu suan execute diyom executelemiyor ama
aynen kankam ratlı işim gücüm yok CG'de paylaştığım şeylerin içine RAT koyacağımratlımı açtımda bişey olurmu
source var zaten içinde sadece hazır buildlenmiş halide var eşşek gibi adam akıllı okumuyorsunuz ki üstte de yazmıştım biri daha sormuştu VantaAPI'den bahsediyorsan RAT falan değil benimde değil sadece API elimde source yok o yüzden öyle attımreis sourcesini koymadıysan neden open sourcede açıyorsun konuyu?
değiştirebilirsinyub-x api ile değiştirebilirmiyim
Player mi Microsoft store mıMerhaba dostlar,
Menü fotoğrafı:
![]()
UNC test:
![]()