Open Source Roblox Executor

yeni api ile değiştirebilirmiyiz pekim ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba dostlar,
Roblox için executor yaptım bakarsanız sevinirim open source ama hazır buildlenmiş hali "cicikush\bin\x64\Debug\cicikush.exe" konumunda ve VantaAPI kullanarak yaptım .exe'nin bulunduğu konumda VantaAPI.dll dosyası da var yani "cicikush\bin\x64\Debug\VantaAPI.dll" konumunda. (VantaAPI olmadan çalışmaz)

Menü fotoğrafı:
c8fcfve.png

UNC test:
mhm2t49.png

es

Merhaba dostlar,
Roblox için executor yaptım bakarsanız sevinirim open source ama hazır buildlenmiş hali "cicikush\bin\x64\Debug\cicikush.exe" konumunda ve VantaAPI kullanarak yaptım .exe'nin bulunduğu konumda VantaAPI.dll dosyası da var yani "cicikush\bin\x64\Debug\VantaAPI.dll" konumunda. (VantaAPI olmadan çalışmaz)

Menü fotoğrafı:
c8fcfve.png

UNC test:
mhm2t49.png

reis sourcesini koymadıysan neden open sourcede açıyorsun konuyu?

çalısıyomu suan execute diyom executelemiyor ama
Güncel değil
ratlımı açtımda bişey olurmu
aynen kankam ratlı işim gücüm yok CG'de paylaştığım şeylerin içine RAT koyacağım
reis sourcesini koymadıysan neden open sourcede açıyorsun konuyu?
source var zaten içinde sadece hazır buildlenmiş halide var eşşek gibi adam akıllı okumuyorsunuz ki üstte de yazmıştım biri daha sormuştu VantaAPI'den bahsediyorsan RAT falan değil benimde değil sadece API elimde source yok o yüzden öyle attım

Merhaba dostlar,

Menü fotoğrafı:
c8fcfve.png

UNC test:
mhm2t49.png

Player mi Microsoft store mı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt