legitullah
Bronz Üye
- İletişim
ben olmasam cebine 3 kuruş para girmicekti bunu sende iyi biliyorsun + olarak sırf yorum yapmak için hesap mı açtınelimin altında büyüdün büyüdende bıdı bıdımı yapıyon bize
ben olmasam cebine 3 kuruş para girmicekti bunu sende iyi biliyorsun + olarak sırf yorum yapmak için hesap mı açtınelimin altında büyüdün büyüdende bıdı bıdımı yapıyon bize
sonoyuncu logunu ayıklamak için uygulama isterken bana para teklif eden allahtı , enayinin tekiydiniz hepinizben olmasam cebine 3 kuruş para girmicekti bunu sende iyi biliyorsun + olarak sırf yorum yapmak için hesap mı açtın
e sonuç ne ben paramı aldım sende öküzün trene baktığı gibi baktın :haha:sonoyuncu logunu ayıklamak için uygulama isterken bana para teklif eden allahtı , enayinin tekiydiniz hepiniz
Yönetim tek kişi değildir, yönetimin tamamı bir kişiyi koruyamaz. Şikayet konusuna her zaman aynı kişiler baksaydı diyebilirdin ama sana buradan uza demek istiyorum. (Divine Software’i tanımıyorum bilene)cheatglobalde adına yüzlerce şikayet konusu açılmasına rağmen bu divine software neden ban yemiyor yönetim koruyor diyincede ban yiyiyoruz
O bahsettiğin şikayetlerin %99'u aynı kişi, o kişide yalan bilgilerle sahte dekontlarla para iadesi almaya çalışıyor. Açtığı tüm şikayetleri inceledim hepsindede karar metinimi açık bir şekilde yayınladım. Forum yönetiminde şikayetlerle genelde ben doğrudan ilgileniyorum, ve şundan emin olabilirsin ki her türlü üyeyi rollerine bakmaksızın karar veririm. Eğer banladığım @prux 'un diğer 9 yan hesabından biri değilsen bu söylediğin bana direkt hakarettir.cheatglobalde adına yüzlerce şikayet konusu açılmasına rağmen bu divine software neden ban yemiyor yönetim koruyor diyincede ban yiyiyoruz
Tüm tuşlara basıyor galiba ne tutarsa bahtına .exehayır sadece gözlerini açıyorlar. kimseyede ürün vermiyorum dostum. az önce yazdıgım seyi tekrar yazıyorum
sunucuda 4 adet farklı spoofer var. banı kalkmayana diğerini veriyoruz ücretsiz bir şekilde.
2 farklı hile var. genelde sorun olmadıkca birini beğenmeyen adama diğerini veriyoruz
VE BUNLARA MECBUR DEĞİLİZ. Ürün güncellenecek diyip oyalamak yerine binlerce dolar zarara girip ürün getirmekle uğraşıyoruz sabah akşam
aynı sırada günde 200e yakın ticketla ilgileniyoruz. Aynı sırada cheatgloballa ilgileniyoruz.
fazla customer fazla şikayet demek düz mantık 3 ticket varken cok iyi ilgilenirsin 50 ticketla hızlı ilgilenmek zorunda kalırsın bunun için elimizden geldikce bilgili adamlar yetkili almayı deniyoruz.
100 customerda 1 adet şikayet gayet normal bir sayı ve hakkımızda acılan cogu sikayetde gerçekten gereksiz şikayetler.
ban yiyor şikayet açıyor reklam oluyor şikayet açıyor para atmıyor para atmadan attım diye şikayet açıyor,diski silmiyor ban kalkmadı diye şikayet açıyor vs vs.