REV VALO | VALORANT ONLY ESP (PRİVİTE) UNDETECTED'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
haklımı 0.60 kuruşa hesap satıyorsun dostum ? sese gelemeyen küçük yaşlı bir kardeşimizsin burda sana küfür etmek istemiyorum
küçük mü ? gülmekten yarıldım 13 yaşındaki ergen velet seni
anca discord sunucusu basıp küfür edersiniz veletler sizi adamlığınız bu kadar tartışmaya gerek yok.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Öncelikle sizin bizi anlamanıza çapınızın yetmeyeceğini bilsekte yine de açıklama yapalım. Biz arkadaşa değil arkadaş bize ulaştı ve reseller olmak istediğini belirtti sonrasında detayları konuştuk. Başta bizim yazılımımızı satacaktı fakat o start-up aşamasındaydı ve bizim hali hazırda satış konumuz vardı. Sadece esp olarak satış yapmak istedi bizde nasıl special build satın alan müşterilerimizin isteğine göre yazılımı build ediyorsak aynı şekilde gerçekleştirdik, build ettiğimiz yazılımı kendi adı altında satacaktı.

Biz konuyu açmadan önce hiçbir şekilde satış yapmadık. Ne hikmetse loader birilerinin eline geçiyor ve bunu cracklıyorlar, işe bak. :D Oysa key'e ve haliyle loader'e sadece 1 yönetici sahipti :) Aynısı Rev'in de başına geliyor ve konu onayı gelir gelmez satış yapmadan loader sadece Rev'de ve yöneticideyken bu gerçekleşiyor. Nasıl oluyor bu? Ne olur ne olmaz diye gerçekten önlem olarak yazılımı daha ilk beta testlerimizi gerçekleştirdiğimiz driver'ı kullanmıştık. Satış konumuz onaylansın gerisini hallederiz dedik. Bu yüzden Crâck yememiz bizi etkilemedi.

Tüm bu yöneticilerin uygulamış olduğu tarifeyi değerli @Dreamfancy abimizin haberinin olmadan yapılması bizi oldukça üzdü. Ya da vardır günahını almayalım :D L3G adlı CO-ADMİNCiğimizin, MAHİRCAYAN nickname'li yan hesabı açarak ve yöneticilik yaparak üyelerine sahip çıkması gerekirken üyelerinin yazılımlarına reverse engineering yaptığını görmek tamamen küçüklüktür. Hele diğer otoban farelerinin gazıyla çalışması tamamen kırıklıktır.

Gel gelelim 2. Crâck konusuna; bir müşterimiz tarafından yapılan bir sızdırma ya da mahir yan hesabıyla para verip aldı bilmiyorum artık gömdüm parayı çoktan afied. Birileri keyauth'la uğraşmıyor patch atıp geçiyor demişti mahir'in bize olan Crâck konusunda. Bir kişi dahi sorgulamadı mı bu adamlar Crâck yedi neden bu kadar sakinler diye? Crâck yediğimizde loader'e erişimimiz vardı uzaktan dilediğimiz gibi update edebiliyorduk. Gömülü keylogger veya rat atıp insanları zor duruma düşürebilirdik, mesela yani. İnterneti kapatıp loader'i çalıştırmak felan hiçbir şekilde kurtarmazdı. Her halükarda oyuna giriş yapmak için internet bağlantısı gerekecekti ve loader arkaplanda indirme yapacaktı. Bizler tabi ki kullanıcılarımızın gizliliğine ve kişisel verilerine önem veriyoruz. Her halükarda cracklı yazılım kullanıcıları da olsalar böyle bir şey yapmadık :) Ha neden sakindik diye sorucak olursanız, harbi neden sakindik?

Paste diyenler birbirlerinin yazdıklarını copy-paste yapmayı bıraktığında onlara kaleye alacağım ve istedikleri bilgilendirmeyi yaparım. Tabi bu mesajların üzerine ban yemezsem. Miraka ile alakamız yok btw.

Mevcut yazılımımız şu anda ud ve korunaklıdır. Salak değiliz hani Rev'de konu açacağı için niye güncel şeklini verelim? Niye riske atalım? Konusu onaylansın diye dümenden bir build yapıp verdik. Mahir'in otoban fareleride "yine konuşturdu sanatını" vb yorumlar yapıyorlar. Ulan adam hali hazırda Crâck konusu olan yazılımın title değişik halini crackledi sizler de "uga buga oo mahir abim yaptı bir şeyler copy pasteciler defolun uga buga ınga mınga" Adam bozuk yemeği fırında ısıtıp tekrar size sundu. Yüceltmeyin.

Pasta'yı bilmem ama siz NPC'leri direk copy paste yapıyorlar sanırım.

hop Crâck konusu açılmış hemen bakmalıyım hop bakim paste yazmışlar mı evet yazmışlar bok atmışlar mı evet atmışlar bilip bilmeden random bullshit go yapmalıyım çünkü ben bir davarım. benim beynim yok allah bana zeval vermesin.

mahir'in cracklemek için ödediğiyle geçiniyom ben.

Sen hub'u bi checkle kankam ur mm video var diyolar domuzla cima eyliyormuş sanırım.

o büyük değil siz keksiniz

kendi loaderini versene? gerçi yoktur sende nyrex yan çar seni.

evet bir npc doğal ortamında böyle konuşuyor

iyi fikir la yapalım bunu
iste bu senin ne kadar low bi insan oldugunu tekrardan gösterdi kanki. hub mub ne anlation la sen :D? npc falan, pastersin olm sen PASTER. defol git otede agla simdi.
Yok onay icin beta driver falan adam parasini vermis beta driver veriyorsun (btw tum driverler ayni sadece sistem girdilerini degistiriyorlar) hadi onu gectim o kadar REZIL olmana ragmen burda gelmis bos chat yapiyorsun, rezilsin.

iste bu senin ne kadar low bi insan oldugunu tekrardan gösterdi kanki. hub mub ne anlation la sen :D? npc falan, pastersin olm sen PASTER. defol git otede agla simdi.
Yok onay icin beta driver falan adam parasini vermis beta driver veriyorsun (btw tum driverler ayni sadece sistem girdilerini degistiriyorlar) hadi onu gectim o kadar REZIL olmana ragmen burda gelmis bos chat yapiyorsun, rezilsin.
paste yapamayacak kadar low bir insansın:))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt