REV VALO | VALORANT ONLY ESP (PRİVİTE) UNDETECTED'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir primata anlatır gibi yazı yazdım ve o kadar dar bakıyorsun ki tek yaptığın dalga geçmek ama seni yadırgamayacağım average 12 years old problem

Size de geçmiş olsun
Ya kanka sus sus o kadar rezilsin ki kaçıncı Crâck yiyişin bu bide gidip yabancıların hilesini baltalıyorsun gördüğüm en ucube çocuksun 😁

Ya kanka sus sus o kadar rezilsin ki kaçıncı Crâck yiyişin bu bide gidip yabancıların hilesini baltalıyorsun gördüğüm en ucube çocuksun 😁
2 defa Crâck yemem beni rezil ediyorsa senin var olman baya big bang bir sorun oluşturuyor. ben kimin hilesini baltaladım olm? pilastikten bahsediyorsan doğruları söyledim.
Teşekkürler dostum en büyük sensin biraz daha büyürsen Tanrı olabilirsin dikkat et yinede
Yanlış anladığını söyledim saçma sapan laf sokuyorsun böyle bir ruh değişimi yok

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
c8w2zua.png

sen değil allahın gelsin gene birşey indirtemez rat atamaz rahat olsun için.

c8w2zua.png

sen değil allahın gelsin gene birşey indirtemez rat atamaz rahat olsun için.
şey kanka. sana bi haberim var. onu şu an için demedim. ilk cracklendiğinde ki zamandan bahsediyorum. 👉👈 valla sayfa sayfa kullanıcı görünüyordu panelde ama korkma şeytana uymadık.

• Beğen
Tepkiler: Rev
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Benle paran kadar konuş la ucube 😁
emin ol paramla aileni satın alırım , elindeki telefon İphone 7 ne konuşuyorsun :D öğrenmişsin lisede ucube lafını önüne gelene sallıyorsun avel seni sivilceli ezik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt