REV VALO | VALORANT ONLY ESP (PRİVİTE) UNDETECTED'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ayrica L3G mahircayanmis arkadaslar aklösujehnqwleiuzhbgLJHGBVA SDKLJQWEHVBQWKELJGQWVBEKHJLQW;GVEQWEHGV (kicindan atiyor, yok oyle bisey)

PASTE hile satmaktan daha iyidir kankim
peki loader sadece nasıl mahire geçti:D sadece onay için key ve loaderi admine attım onaylandı satış 10 dakka sonra Crâck:D neyin ne olduğu bariz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kanka korkudan disari cikamiorum su an gercekten omg.
350kg birinin uzerime cullanmasi korkutucu
:brainfree: İQ Lazım heralde sana biraz spamcı çoçuk çok korkutucusun lütfen dövme abi beni

Gelecekte bir video yayınlanacak ve içerisinde yer alan bilgilerden ötürü utanç içerisinde sütünüzü emcükleyip gözyaşlarınızı tutamayacaksınız. laf koyduğunu zanneden 5 iq andavallar sizi .d

• Beğen
Tepkiler: Rev
Gelecekte bir video yayınlanacak ve içerisinde yer alan bilgilerden ötürü utanç içerisinde sütünüzü emcükleyip gözyaşlarınızı tutamayacaksınız. laf koyduğunu zanneden 5 iq andavallar sizi .d
ne gibi bilgiler kanki digum tarihi fln OUIAHJNFÖIKQJLD

iste bu senin ne kadar low bi insan oldugunu tekrardan gösterdi kanki. hub mub ne anlation la sen :D? npc falan, pastersin olm sen PASTER. defol git otede agla simdi.
Yok onay icin beta driver falan adam parasini vermis beta driver veriyorsun (btw tum driverler ayni sadece sistem girdilerini degistiriyorlar) hadi onu gectim o kadar REZIL olmana ragmen burda gelmis bos chat yapiyorsun, rezilsin.
Kime beta driver veriyorum? Sadece konu onayımızda bunu gerçekleştirdim. Rev'i kastediyorsan ondan bir ödeme almadım ve bu durumların yaşanacağını zaten konuşmuştuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt