Çalışıyor Reksati Hack 2022 Mart [OFFICIAL SERVERS]

Access violation
Error in native thread called Unnamed::[string "--If you get an error, report to Reksati........"]:1969: attempt to call a nil value (global 'loadadresses') hatası alıyorum bro kontrol eder misin
Düzeltiyorum

Edit: düzeltildi
aga Failure loading the trainer. Reason :Unable to open file ce.CENTER hatası alıyorum neden
c:\xsdfe klasörünü sil tekrar dene. olmazsa yine klasörü sil hileyi de sil tekrar indir dene.

Son düzenleme:
Düzeltiyorum

Edit: düzeltildi

c:\xsdfe klasörünü sil tekrar dene. olmazsa yine klasörü sil hileyi de sil tekrar indir dene.
merhaba dostum senden bir şey istesem ve yapabilme durumun olup olmadığını bana söyleyebilir misin acaba ? eskiden 1000x zehirli bulut h1lesi vardı . leakscity.com tarafından bir uygulama gibi arayüz var oradaki hileyi kullanmak için belli bir üyelik hesabı almak zorundasın o launcherı crackleme gibi bir şansımız var mı ?

merhaba dostum senden bir şey istesem ve yapabilme durumun olup olmadığını bana söyleyebilir misin acaba ? eskiden 1000x zehirli bulut h1lesi vardı . leakscity.com tarafından bir uygulama gibi arayüz var oradaki hileyi kullanmak için belli bir üyelik hesabı almak zorundasın o launcherı crackleme gibi bir şansımız var mı ?
Maalesef...

Sık Görülen Hatalar
...EXE BULUNAMADI
immagine-2022-04-11-120231408.png

Batch komutları çalışabilmesi için, PATH içerisinde "C:\Windows\system32" eklemelisiniz. Bu işlemi nasıl yapacağınızı aşağıdaki videodan öğrenebilirsiniz.
Variable Name: Path
Variable Value: C:\Windows\system32

:

@Reksati Dostum peki uzaktan vurmayı ekleme şansın var mı ya da okçu da kullanabileceğimiz hali veya saldırı hızını 2x 5x 10x gibisinden değiştirme şansımız olursa çok daha iyi bir uygulama olabilir.

@Reksati Dostum peki uzaktan vurmayı ekleme şansın var mı ya da okçu da kullanabileceğimiz hali veya saldırı hızını 2x 5x 10x gibisinden değiştirme şansımız olursa çok daha iyi bir uygulama olabilir.
2 yıl önceki versiyonlarda bulunan ranged attack'ı fixlemişler aynı yöntemle yapılamıyor. Bir yolunu bulursam ekleyeceğim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt