Dosyaların rardan çıkartılmış olması gerekiyor. bat dosyası ve files klasörü aynı konumda olması gerekiyorbat dosyasına tıkladığımda açılıp saniyesinde geri kapanıyor nasıl düzeltebilirim?
dosyaları çıkarttım ama hala dediğim gibi maalesef bata tıkladığım an geri kapanıyorDosyaların rardan çıkartılmış olması gerekiyor. bat dosyası ve files klasörü aynı konumda olması gerekiyor
İşletim sistemin 32 bit mi ?dosyaları çıkarttım ama hala dediğim gibi maalesef bata tıkladığım an geri kapanıyor
~ÜCRETSİZ!~
~Hala Çalışıyor! 07/04/2022~
~MİNİMUM BAN RİSKİ~
~GAMEFORGE SUNUCULARI İÇİN~
-GEÇERLİ VERSİYON: 5.2-
GÜNCELLEME v5.2(06/04/22):
~TELEPORT(IŞINLANMA) ÖZELLİĞİ EKLENDİ~
Uzun süre aradan sonra bir kaç günlük çalışmayla banlatmayan efsane hile Reksati Multihack tekrardan karşınızda. Bu süreçte daha çok kodlama deneyimi edindim ve öncekinden daha temiz yapmaya çalıştım.
trlink url'si bozuksa, adfly'ı seçin ve reklamı atlayın.
Metin2 tarafından tespit edilmek üzere hala ekstra korumalı.
Önceki sürümleri kullananların güncellemeyi manuel olarak indirmeleri gerekir.
Bot: "K" menüsünün premium kısımlarını açar ve botu başlatır.(otomatik canlandırma olmadan)
Gelişmiş odak: Botunuz belirlediğiniz yerde çalışır.Ölünce şehir merkezinde doğar ve belirlediğiniz noktaya geri döner.
Odak Konumunu Ayarla: Gelişmiş odak konumunu ayarlayabileceğiniz bir menü açar.
Konum Ayarla: Geçerli odak konumu, ayarladığınız değere göre değişir.
Konumu Kaydet: Girdiğiniz konumu kaydeder.
Son Kaydedileni Yükle: Son kaydedilen konumunuzu yükler.
Auto Pickup: Etrafındaki eşyaları toplar. (Al kısayolunu "z" olarak ayarlamalısınız.)
Pickup Background: Oyununuz arka plandayken otomatik toplamayı çalıştırır. (Bu özellik açıkken karakteri klavye ile kontrol edemezsiniz.)
OnTop: Hileyi üstte tutar
Move Speed 2x: Hareket hızını 2 kat artırır. (Karakterinizi kontrol ederken farenizi sol tuşa basılı tutarak kullanın.)
Wallhack: Duvarların üzerinden geçmenizi sağlar. (Bot çalışırken takılmaması için açabilirsiniz. Valley of Seungryong'da mükemmel çalışır.)
Attack Speed 10x: bir vuruş ve hız x10
Select Metin2: Size özel proses seçmenizi sağlar. Bu sayede birden fazla trainer ile Metin2'yi kafa karışıklığı yaşamadan bağlayabilirsiniz.
Teleport: Girdiğiniz kordinatlara ışınlanır (Valley of Seungryong'da mükemmel çalışır.)
Map Teleport: Harita üzerinden tıkladığınız yere ışınlanmanızı sağlar (Valley of Seungryong'da mükemmel çalışır.)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dosyaları rar'dan çıkarttın mı ?....exe windows tarafından bulunamadı hatası alıyorum sistem 64
hocam indirdim dosyaları içindeki reksati mültiack dosyasını masaüstüne attım files ve multihack bulunuyor multihacka tıkladıgımda bu hatayı alıyorum yok mu çözecek redban yedirmeyen bir hack buldum ama oynayamıyorumDosyaları rar'dan çıkarttın mı ?