balık botu yaptım zaten. hatta mouse tıklamayla falan değil arkaplanda cayır cayır çalışabilen, 2 saniyede bir balık yakalayan.... fakat ban riski aşırı yüksek. iki hesap açtım balık botunu yaparken ikisi de ertesi gün banlandı. Galiba otomatik algılama için balık tutma sayacı kullanıyorlar. imkansız sınırı geçince otomatik ban atıyor. yani hızlı yapmanın bir manası yok. Ben yine gelecek güncellemede ekleyeceğim ama hesabı banlanmak isteyen aşırı hızlı kullanır. Ek olarak banlatmayacak bir balık botu da yapacağım.TM Dır Balık Botu Getirme şansın Varmı Bansız ama seri tutucak?
Toplama filtresi yapabilirsen çok işe yarar onun dışındada güzel hile eline sağlık tekrardanbalık botu yaptım zaten. hatta mouse tıklamayla falan değil arkaplanda cayır cayır çalışabilen, 2 saniyede bir balık yakalayan.... fakat ban riski aşırı yüksek. iki hesap açtım balık botunu yaparken ikisi de ertesi gün banlandı. Galiba otomatik algılama için balık tutma sayacı kullanıyorlar. imkansız sınırı geçince otomatik ban atıyor. yani hızlı yapmanın bir manası yok. Ben yine gelecek güncellemede ekleyeceğim ama hesabı banlanmak isteyen aşırı hızlı kullanır. Ek olarak banlatmayacak bir balık botu da yapacağım.
o zaman şöyle ola bilirmi yavaş normal hızda ama fare mause yi hareket etire bilicez. balık tutarkenbalık botu yaptım zaten. hatta mouse tıklamayla falan değil arkaplanda cayır cayır çalışabilen, 2 saniyede bir balık yakalayan.... fakat ban riski aşırı yüksek. iki hesap açtım balık botunu yaparken ikisi de ertesi gün banlandı. Galiba otomatik algılama için balık tutma sayacı kullanıyorlar. imkansız sınırı geçince otomatik ban atıyor. yani hızlı yapmanın bir manası yok. Ben yine gelecek güncellemede ekleyeceğim ama hesabı banlanmak isteyen aşırı hızlı kullanır. Ek olarak banlatmayacak bir balık botu da yapacağım.
Ayn Metin2 TR de çalışıyor.metin 2 için mi bu