Herhangi bir kötü amaçlı yazılım var ise bile windows sıfırlama ile ortadan kalkar mı ?Yorumları incelediğim zaman arkadaşlar alman gereken önlemlerden bahsetmiş genel olarak,txt dosyası üstünden herhangi bir şekilde inject yiyemezsin/atamazsın
aynı gpt gibi yazmış amaALŞWEKFNAEKLŞFNAEKLGNFAKLŞENGKAENGKN tek düşünen ben değilmişim
Şunu bi netliğe kavuşturmam lazım arkadaşlar usb ile format atmayı bilmiyorum windows sıfırlama yapıyorum ne olur ne olmaz diye geçirir mi?Herhangi bir kötü amaçlı yazılım var ise bile windows sıfırlama ile ortadan kalkar mı ?
evet,format veyahut windows sıfırlama işini çözecektir. Bunlarla çözülemeyen malware tipleri de var tabii fakat onlar daha çok şirket/büyük firmaları hedef alıyor. İçini rahat tut bana kalırsa durum sadece false positive formatlık bir şeye ihtiyacın yok ama yine de içini rahatlatacaksa:Herhangi bir kötü amaçlı yazılım var ise bile windows sıfırlama ile ortadan kalkar mı ?
txt dosyasından zaten bir şey olmaz hocam benim yazdığım şey benimde kafamı karıştırıyordu tesadüfmü değil mi diye. Sadece dikkat etE herkes kötüyü işaret ettiğini bahsetmiş
Şu an sıfırlıyorum pc açılınca dediğini yapıcamevet,format veyahut windows sıfırlama işini çözecektir. Bunlarla çözülemeyen malware tipleri de var tabii fakat onlar daha çok şirket/büyük firmaları hedef alıyor. İçini rahat tut bana kalırsa durum sadece false positive formatlık bir şeye ihtiyacın yok ama yine de içini rahatlatacaksa:
task manager>startup bölümünü incele gözüne batacak bir şeyler var mı
task scheduler'ı incele sisteminde hangi dosyalar hangi sıklıkla çalıştırılıyor
buralar da bir şey bulamazsan pcyi aç kapat yapsan dahi zaten rat olsa da sistemine tekrar bağlantı kurulamaz
grabbersa zaten bilgilerin gitmiştir fakat üstte de dediğim durum benim yorumumca sadece false positive
Log işlerini vdsden yap dostum yüksek ihtimalle sc kullanıyorsun o da temiz değilŞu an sıfırlıyorum pc açılınca dediğini yapıcam
daha bulaşmamLog işlerini vdsden yap dostum yüksek ihtimalle sc kullanıyorsun o da temiz değil
sıfırladıktan sonra bakmana gerek yok o dediklerimeŞu an sıfırlıyorum pc açılınca dediğini yapıcam
boş bir muhabbet oılmuş bu sankigptmi cevapladı senmi bunu