discordun varmıbios ayarlarını yapmama yardımcı olur musun
Hocam bende bilmiyorum ama kendi pcme 2-3 kere log indirdiğimde yaklaşık 2-3 gün sonra mailime falan giriyorlardı ve diğer hesaplarıma 1 oldu 2 oldu 3 de dedimki ne zaman log indirsem ben bunu yaşıyorum ama bir şeyde çalıştırmıyorum biraz baktım tarattım bendede böyle bir şey gösterdi araştırdım kullanıcı adı şfireyi flaan çalıyormuş o günden beri log indirmedim ne hikmetse hesaplarda çalınmadı garip iş bende anlamadım valla.dostum benım anlamadığım şey log ayırmadan nasıl rat yiyor, ben log ayırıyorum lightningin py dosyası ile, hiçbir birşey olmadı bu güne kadar.
ne yaptın format attın mıHocam bende bilmiyorum ama kendi pcme 2-3 kere log indirdiğimde yaklaşık 2-3 gün sonra mailime falan giriyorlardı ve diğer hesaplarıma 1 oldu 2 oldu 3 de dedimki ne zaman log indirsem ben bunu yaşıyorum ama bir şeyde çalıştırmıyorum biraz baktım tarattım bendede böyle bir şey gösterdi araştırdım kullanıcı adı şfireyi flaan çalıyormuş o günden beri log indirmedim ne hikmetse hesaplarda çalınmadı garip iş bende anlamadım valla.
günde 3 tane atıyoruz ayda 1 neayda bir format atıyorum bıktırdı valla
usb ile mi atıyongünde 3 tane atıyoruz ayda 1 ne
valla reis bende birşey yok hiçbir şekilde hesap çalınma falan olmuyor hiçbir şekilde başka birşeyde olmuyor virüste girmiyorHocam bende bilmiyorum ama kendi pcme 2-3 kere log indirdiğimde yaklaşık 2-3 gün sonra mailime falan giriyorlardı ve diğer hesaplarıma 1 oldu 2 oldu 3 de dedimki ne zaman log indirsem ben bunu yaşıyorum ama bir şeyde çalıştırmıyorum biraz baktım tarattım bendede böyle bir şey gösterdi araştırdım kullanıcı adı şfireyi flaan çalıyormuş o günden beri log indirmedim ne hikmetse hesaplarda çalınmadı garip iş bende anlamadım valla.
yok ya ne uğraşcam kahvaltı yaparken valo hesabını falan mailiyle değiştirdiler ama sorun yok rahat kalne yaptın format attın mı
ĞPQWĞPEKQPĞWE kahvaltıdan sonra adama büyük bir şok gibi bişi olur buyok ya ne uğraşcam kahvaltı yaparken valo hesabını falan mailiyle değiştirdiler ama sorun yok rahat kal
Rat Yemişsin Dostum Geçmiş Olsun Bilgilerini Falan Değiştir Geç OlmadanLog çekerken log dosyalarının arasından defender bunu buldu ve sildi sizce rat mı yedim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir