karşındaki insanın oruçlu olduğunu nerden bileceksin ? ramazan ayında herkes oruç tutmuyo herkes oruç tutmak zorunda diyede bir kural yokÖyle bir şey yok kardeşim. Bunun bedelini ahirette fena şekilde ödersin. Sen karşındaki bir insanın oruç tuttuğunu biliyorsan ve bunu bile bile karşısında yemek yersen cezanı çekersin.
Ahireti hesaba katan oruçta tutar kardeş karşındaki kişi orucmu demez neden ben oruç tutmuyorum derkarşındaki insanın oruçlu olduğunu nerden bileceksin ? ramazan ayında herkes oruç tutmuyo herkes oruç tutmak zorunda diyede bir kural yok
herkesin günahıda sevabıda kendine kardeşim kimse neden oruç tutmadığımı veya herhangi bir ibadeti neden yapmadığımı sorgulayamaz ve bu kimseyi ilgilendirmezAhireti hesaba katan oruçta tutar kardeş karşındaki kişi orucmu demez neden ben oruç tutmuyorum der
Paşan ham yapsın senireis sen forumu çok yanlış anlamışsın yaw. Niye tartışmaya kapalıymış paşam ?
Oruç tutmuyorsan s.. s... Saygı duyacaksınkarşındaki insanın oruçlu olduğunu nerden bileceksin ? ramazan ayında herkes oruç tutmuyo herkes oruç tutmak zorunda diyede bir kural yok