bat dosyası ile ayarladım dll dosyasını oyun klasörüne attım fakat menü acılmıyor help
rtx 2060 super var

4 liraya r6 hesabı aldım r6'da hiç hile kullanmamıştım deneyim dedim :D
gayet güzel çalışıyor ama menü yok f5 basınca çalışıyor direk kapatmayı bulamadım :d eline sağlık

Edit: Tuşları çözdüm ama visual check daha iyi yapılabilir bence.

Son düzenleme:
4 liraya r6 hesabı aldım r6'da hiç hile kullanmamıştım deneyim dedim :D
gayet güzel çalışıyor ama menü yok f5 basınca çalışıyor direk kapatmayı bulamadım :d eline sağlık

Edit: Tuşları çözdüm ama visual check daha iyi yapılabilir bence.
Tuşları nasıl cözdün hacı bende fener gibi suratlar parlıyor kapatamadım

Rainbow Six Siege IP ban yada ana kart banı atmıyor hesap banı atıyor sadece ( şu ana kadar öyle oldu hep)
Çoğu programla hile kullanan insanların 5-10 tane hesabı var kimle konuştuysam, hatta elemanın biri 72 tane hesap açmışımdır demişti.
Hacı sen niye milleti kandırıyorsun burada bilgisayar toplamak öyle kolay mı ne demek ip anakart banı atmıyor bir sürü arkadaşım hwid ban yedi bırak r6 hilesini pubg için makro olan bir exe yüzünden hwid ban yiyen arkadaşım var milleti bu şekilde hileye daha da teşfik etmeyin görecegim ben bunu kullananları 1-2 aydır kullananlar var ban yemedim diye seviniyor reportlananlarda sıra ona gelince görecek mevzuyu hwid ban yedikten sonra bu kitle spoofer ile girmek zorunda kalacak ben 10 bin saat oynamış top 300 de olan biriyim bu hile yüzünden ilk 900 lere düştüm adım Proqby bakabilirsin ekleyebilirsin ve destekten bir iki kanadalı arkadaşımız da var siz sanmayın ki bu hileye ubisoft imza atamıyor o kitleyi kökünden kazıyacak oynamaya devam edin saygı duyuyorum hile kullananlara becerememek elinde olan birşey degil ama yok hwid ban atmıyor yok şöyle yok böyle alırsan paralı hile hilenin içinde zaten spoofer oluyor kopya anakartlara ban atıyor sistem paralı hileler sayesinde kendi anakartına adamın birşey olmuyor bu hile bedava sıradan bir wh sapına kadar herkese hwid ban atacak 350 puan kesti bizden daha bugun ban yiyen arkadaşıda bulduk içimizden birisi rainbow six siege tr serverında kac kişi ban yedi saymadım insanlara yalan yanlış şeyler yazmayın.

Hacı sen niye milleti kandırıyorsun burada bilgisayar toplamak öyle kolay mı ne demek ip anakart banı atmıyor bir sürü arkadaşım hwid ban yedi bırak r6 hilesini pubg için makro olan bir exe yüzünden hwid ban yiyen arkadaşım var milleti bu şekilde hileye daha da teşfik etmeyin görecegim ben bunu kullananları 1-2 aydır kullananlar var ban yemedim diye seviniyor reportlananlarda sıra ona gelince görecek mevzuyu hwid ban yedikten sonra bu kitle spoofer ile girmek zorunda kalacak ben 10 bin saat oynamış top 300 de olan biriyim bu hile yüzünden ilk 900 lere düştüm adım Proqby bakabilirsin ekleyebilirsin ve destekten bir iki kanadalı arkadaşımız da var siz sanmayın ki bu hileye ubisoft imza atamıyor o kitleyi kökünden kazıyacak oynamaya devam edin saygı duyuyorum hile kullananlara becerememek elinde olan birşey degil ama yok hwid ban atmıyor yok şöyle yok böyle alırsan paralı hile hilenin içinde zaten spoofer oluyor kopya anakartlara ban atıyor sistem paralı hileler sayesinde kendi anakartına adamın birşey olmuyor bu hile bedava sıradan bir wh sapına kadar herkese hwid ban atacak 350 puan kesti bizden daha bugun ban yiyen arkadaşıda bulduk içimizden birisi rainbow six siege tr serverında kac kişi ban yedi saymadım insanlara yalan yanlış şeyler yazmayın.
ortada o kadar çok karmakarışık bilgi var ki kime guvenecegimizi sasirdik

ortada o kadar çok karmakarışık bilgi var ki kime guvenecegimizi sasirdik
Sen dedigim şeylere inan kardeşim boş boş konuşmuş sırf bunun için giriş yapıp yazdım ayıptır dolar kuru kaç lira olmuş yazık milletin sistemine ben adımı da oraya yazdım r6 trackerdan bakar ekler bilgi almak isteyen hwid ban sistemi gayette taşşaklı rainbow da biz kendi arkadaşlarımızdan biliyoruz şahitte olduk gümrükcü bir abimiz ban yiyen arkadaşımıza yeni bilgisayar bile aldı bu oyun için oynamak isteyen oynasın prof hileciyim diyorsa

ok 2022 den beri hile sitesine üye olan ve ben kullanmıyorum diyen genco. Senin dediğin doğru olsun.
reis ben direk ne yapcamı anlamadım
Kodu boş bi not defterine yapıştır farklı kaydet de adının sonuna .bat koy bitti gitti (örn : abc.bat)

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt