ByHuseyn
Gold Üye
- İletişim
bypass geliştiriyorsam zaten bu adresleri bulmuş olup kendi fonksiyonumu yazıp oyunun çalışma zamanında çağırmış olurum ot bok her mesaja atlamayın, bir kere de konu hakkında gerçekten bilgisi olan biri cevap versin. Foruma yazılımcı forumu , asm den anlayan insanlar burada , game hacking burada diye kayıt olduk kimsenin bir sikimden haberi yok kreşe gelmişik amk banlayın benide siktir olup gidelim, sorulan soruyu chatgpt ye yapıştırıyorlar gpt ne derse değiştirip yazıyorlar , asalak mısınız kardeşim siz.
PATCH_LIB("libUE4.so", "0x35FED20", "00 00 A0 E3 1E FF 2F E1");
bunun ramde ki yerini bana söyleyebilir misin? kaçıncı byte'ında değişim oluyor , kendinden kaç byte öncesinde işlem yapılıyor , kendinden önce yapılan işlemlerde bir sorun varsa eğer bunu işlemcide hangi adreste değerlendiyor ? bunları söyleyin sikik sikik bana chatgpt den aldığınız mesajları yazmayın. bakın bilmiyorsanız zaten sorun değil cevap vermek zorunda değilsiniz ama bilmiyorsan taşak geçer gibi sikik sikik şeyler yazma. bak bir de "sorunuza gelecek olursak eğer bir bypass geliştiriyorsanız setinize ekleyebilirsiniz" diyor hıyar oğlu sen kimsin benim sorduğum soruya geleceksin bir kire senin çapın ne ? bypass setinize diyor ekleyebilirsiniz, allah bu sitenin yöneticilerinide modlarına da sabır versin kardeşim paranızı kazanmaya bakın ilk tavsiye, 2. tavsiyem foruma kuralı koyun kimliksiz kayıt yok . üç : tahsili belli olmayan yada cv sini kanıtlayamayan yazılımcı bu tarz yazılım konuları açamasın veya konulara cevap yazamasın , bak konu açanların zaten %90'ı bi yarrağım bildiği yok o konuyuda artık aranızda konuşun tartışın halledin.
Buda Bi Kanit Olarak Kalsin Burda Lazimin olur