Open Source PUBGM Global - UE4 Code

ByHuseyn

Gold Üye
İletişim
Merhabalar Forum kullanicilari. Oncelikle Yeni Yiliniz Kutlu Olsun Herkesin. Surekli Konu Acan Birisi Olmadigim icin Simdiden Kutlu Olsun Demek Istedim.

bu Konuda PUBG Mobile AntiCheat Ve Security ait degerlerini IDA uzerinden cikartarak sizlerle Paylastim. En Azindan Yeni Baslayanlar Icin Is Gorur.

Test Etmeniz Gerekiyor Tek Tek.

Test Etmedim Cunki Pek Vaktim Olmuyor bu aralar

Umarim Bu Sizin Isinize Yarar

Download:

Virus Totel Gerek Yok Diye Dusunuyorum Cunki Bir Txt Dosyasi Bu.

Note: Bu Degerleri Benim Elde Ettigimi Degilde Biryerlerden Aldigimi Dusunup Bos Bosuna Buraya Yazanlar Olursa DC uzerinden veya Telegram Uzerinden benimle Iletisime Gecebilirler. Nasil yapildigini Gosterebilirim

Discord: not_i.am

Telegram: @byhussain

Son düzenleme:
Merhabalar Forum kullanicilari. Oncelikle Yeni Yiliniz Kutlu Olsun Herkesin. Surekli Konu Acan Birisi Olmadigim icin Simdiden Kutlu Olsun Demek Istedim.

bu Konuda PUBG Mobile AntiCheat Ve Security ait degerlerini IDA uzerinden cikartarak sizlerle Paylastim. En Azindan Yeni Baslayanlar Icin Is Gorur.

Test Etmeniz Gerekiyor Tek Tek.

Test Etmedim Cunki Pek Vaktim Olmuyor bu aralar

Umarim Bu Sizin Isinize Yarar

Download:

Virus Totel Gerek Yok Diye Dusunuyorum Cunki Bir Txt Dosyasi Bu.

Note: Bu Degerleri Benim Elde Ettigimi Degilde Biryerlerden Aldigimi Dusunup Bos Bosuna Buraya Yazanlar Olursa DC uzerinden veya Telegram Uzerinden benimle Iletisime Gecebilirler. Nasil yapildigini Gosterebilirim

Discord: not_i.am

Telegram: @byhussain
nasıl alabilirzi ayrıntılı video gelirse beğenirim konuyu elinize saglık

pubg mobile hakkında bişey bilmiyorum bu adresslerin oyuna etkisi nedir

Kral sen bence küfürleri sil mod alım isteği yap gereken tüm işlemleri sen yaparsın en azından <3 seviliyorsun
ben forumun yazılım dalında eksiği gördüm , reservin temeli olan asm ve cpp alanında başvuru yaptım, bana yeterli mesaj sayısına ulaşamamışsın dediler , ben çalıştığım şirketleri ve projelerimi cv olarak gösterip burasını bir eğitim yuvasına çevirmek isterdim , banane kardeşim çoluk çoukla uğraşsınlar dursunlar yabancı forumlar bu yüzden gelişiyor , benim 200 mesajım yokmuş yapacak bişey yok ben işimi gücümü bırakıp burada 200 mesaj yazamam boş boş . ezbere bilgilerle insanlar onu crackledim bunu crackledim hebele hübele diye dolansınlar dursunlar, adam Crâck yaptığını sanıyor kullandığı toollar ile ama memoryden hiç bir şekilde haberi yok , kardeşim diyorsun bak bu byte buraya bu yüzden atlamış windows buna burda bu yüzden izin vermiş senin bunu aşman için şu adresten şu byte veriyi alıp bu adrese kopyalaman lazım diye anlatıyorsun , 18 yaşında bebeden ayar yiyosun .d ilginç vallaha ilginç 10 sene önce biz yazılım forumlarında abilerimizin ağzından bir tane bilgi almak için 77 takla atardık .

Son düzenleme:
bypass geliştiriyorsam zaten bu adresleri bulmuş olup kendi fonksiyonumu yazıp oyunun çalışma zamanında çağırmış olurum ot bok her mesaja atlamayın, bir kere de konu hakkında gerçekten bilgisi olan biri cevap versin. Foruma yazılımcı forumu , asm den anlayan insanlar burada , game hacking burada diye kayıt olduk kimsenin bir sikimden haberi yok kreşe gelmişik amk banlayın benide siktir olup gidelim, sorulan soruyu chatgpt ye yapıştırıyorlar gpt ne derse değiştirip yazıyorlar , asalak mısınız kardeşim siz.
PATCH_LIB("libUE4.so", "0x35FED20", "00 00 A0 E3 1E FF 2F E1");
bunun ramde ki yerini bana söyleyebilir misin? kaçıncı byte'ında değişim oluyor , kendinden kaç byte öncesinde işlem yapılıyor , kendinden önce yapılan işlemlerde bir sorun varsa eğer bunu işlemcide hangi adreste değerlendiyor ? bunları söyleyin sikik sikik bana chatgpt den aldığınız mesajları yazmayın. bakın bilmiyorsanız zaten sorun değil cevap vermek zorunda değilsiniz ama bilmiyorsan taşak geçer gibi sikik sikik şeyler yazma. bak bir de "sorunuza gelecek olursak eğer bir bypass geliştiriyorsanız setinize ekleyebilirsiniz" diyor hıyar oğlu sen kimsin benim sorduğum soruya geleceksin bir kire senin çapın ne ? bypass setinize diyor ekleyebilirsiniz, allah bu sitenin yöneticilerinide modlarına da sabır versin kardeşim paranızı kazanmaya bakın ilk tavsiye, 2. tavsiyem foruma kuralı koyun kimliksiz kayıt yok . üç : tahsili belli olmayan yada cv sini kanıtlayamayan yazılımcı bu tarz yazılım konuları açamasın veya konulara cevap yazamasın , bak konu açanların zaten %90'ı bi yarrağım bildiği yok o konuyuda artık aranızda konuşun tartışın halledin.
Yorum kasıyor yüksek ihtimal boşver

Yorum kasıyor yüksek ihtimal boşver
kasmıcak kardeşim banlanacak anlık olarak banlanacak , banlanamıyorsa 2 tane daha 14 yaşında mod tutsunlar çoluk çocuk işini yapsın . bu genesis kardeşim bu forumla kavga etmiş galiba , bana bir şekilde ulaş beni ararsan mutlaka bulursun bana yaz bir yerden , bir forum alt yapısını kur gerçekten yazılım ve game hacking alanında forum nedir ne değildir ben senin giriş konularını yazacağım gereken tüm hileleride yazacağım konularla zerre alakam yok ama büyük ihtimalle o kardeş haklı .

bypass geliştiriyorsam zaten bu adresleri bulmuş olup kendi fonksiyonumu yazıp oyunun çalışma zamanında çağırmış olurum ot bok her mesaja atlamayın, bir kere de konu hakkında gerçekten bilgisi olan biri cevap versin. Foruma yazılımcı forumu , asm den anlayan insanlar burada , game hacking burada diye kayıt olduk kimsenin bir sikimden haberi yok kreşe gelmişik amk banlayın benide siktir olup gidelim, sorulan soruyu chatgpt ye yapıştırıyorlar gpt ne derse değiştirip yazıyorlar , asalak mısınız kardeşim siz.
bunun ramde ki yerini bana söyleyebilir misin? kaçıncı byte'ında değişim oluyor , kendinden kaç byte öncesinde işlem yapılıyor , kendinden önce yapılan işlemlerde bir sorun varsa eğer bunu işlemcide hangi adreste değerlendiyor ? bunları söyleyin sikik sikik bana chatgpt den aldığınız mesajları yazmayın. bakın bilmiyorsanız zaten sorun değil cevap vermek zorunda değilsiniz ama bilmiyorsan taşak geçer gibi sikik sikik şeyler yazma. bak bir de "sorunuza gelecek olursak eğer bir bypass geliştiriyorsanız setinize ekleyebilirsiniz" diyor hıyar oğlu sen kimsin benim sorduğum soruya geleceksin bir kire senin çapın ne ? bypass setinize diyor ekleyebilirsiniz, allah bu sitenin yöneticilerinide modlarına da sabır versin kardeşim paranızı kazanmaya bakın ilk tavsiye, 2. tavsiyem foruma kuralı koyun kimliksiz kayıt yok . üç : tahsili belli olmayan yada cv sini kanıtlayamayan yazılımcı bu tarz yazılım konuları açamasın veya konulara cevap yazamasın , bak konu açanların zaten %90'ı bi yarrağım bildiği yok o konuyuda artık aranızda konuşun tartışın halledin.
Hiçbir şey bilmiyorum dostum ama 3.6'yı şimdiden güncelledim evet kısa cevap vermiş olabilirim çünkü adamın attığı o kadar offsetin hepsini sana tanımlamaya kalksam sabah olur zaten sana orda classlarını söylemişim return atıp ne gibi bir açıklama bekliyorsun o classları devre dışı bırakıyorsun hayır örnek vermişsin
PATCH_LIB("libUE4.so", "0x35FED20", "00 00 A0 E3 1E FF 2F E1"); bnu açıkla diye kanka zaten reverser isen o patch'ın neye yaradığını biliyorsundur e bilgisayarında idada var gidip baksana adam vermiş sende biraz biliyorsan git idada bak buraya yükselmenin mantığı ne knk ayrıca yorum kasma vesaire yok zaten hepsine ret atmış adam hook yok hepsi patch hadi onu geçtim terbiyeni bozmanı gerektirecek bir şey yok 14 yasındada değilim bu oyundada 5 seneye yakındır icraatlarım var hepsinide gösterebilirim kimsenin üst perde yapmasına gerrek yok o küfürlerin içinde üzgün olmalısın kimse kimsenin bi değerine vesaire sövemez çok biliyorsan gidip idada bul kullan burada pubg mobile ile ilgili bilgim yok yazmışsın benimle kapışıyorsun dostum projem vardı var ve hep var olacak ama ben sana gelip burada küfür vs.. etmiyorum

kasmıcak kardeşim banlanacak anlık olarak banlanacak , banlanamıyorsa 2 tane daha 14 yaşında mod tutsunlar çoluk çocuk işini yapsın . bu genesis kardeşim bu forumla kavga etmiş galiba , bana bir şekilde ulaş beni ararsan mutlaka bulursun bana yaz bir yerden , bir forum alt yapısını kur gerçekten yazılım ve game hacking alanında forum nedir ne değildir ben senin giriş konularını yazacağım gereken tüm hileleride yazacağım konularla zerre alakam yok ama büyük ihtimalle o kardeş haklı .
+ olarak adam senelerdir arkadaşım yorum kasmıyorum yani

Kimseyle sidik yarıştırmıyorum projelerim var kendi halimde zaten bunları ilerletiyorum takıldığım tek nokta küfür etmene gerek yoktu sevmem küfür

Ciddenmi knk ChatGPT ye mi yaptiriyorum. Istersen gel Discorda Ben Sana Detayli Bir Kac Sey Gosteriyim Cahilliginden Kurtulursun

Discord:
not_i.am

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt