Open Source Pubg Mobile 3.5 Gameloop Hack Source Code

->SORUMLULUK KULLANICIYA AİTTİR.
-> Kaynak kodları inceleyen arkadaşlar hangi kodlarda hata olduğunu ve hangi kodları düzelttiğimi bilmek veya incelemek isterlerse etiket atabilirsiniz , kaynak kodları upload ederim iyi forumlar.

-> Kaynak kodları inceleyen arkadaşlar hangi kodlarda hata olduğunu ve hangi kodları düzelttiğimi bilmek veya incelemek isterlerse etiket atabilirsiniz , kaynak kodları upload ederim iyi forumlar.
ellerine sağlık mükemmel olmuş hilede çalışıyor hem fony e hemde sana teşekkür ediyorum

ellerine sağlık mükemmel olmuş hilede çalışıyor hem fony e hemde sana teşekkür ediyorum
rica ederim hocam ben insanlık adına seni uyarıyım open source bir hilenin DT olmama ihtimali yok , pubg mobile'ın politikasına biraz uzağım o yüzden kesin konuşmak istemiyorum ama tahmini en geç 3-4 güne ban yersin .

rica ederim hocam ben insanlık adına seni uyarıyım open source bir hilenin DT olmama ihtimali yok , pubg mobile'ın politikasına biraz uzağım o yüzden kesin konuşmak istemiyorum ama tahmini en geç 3-4 güne ban yersin .
tabii ki haklısınız teşekkürler ama pek bir amacım yok zaten eğleneyim maksat ayrıca bypass yapınca süreyi uzatıyoruz :) <3 tekrardan çok teşekkürler

hile zaten calısır durumda fakat 1 maca veya maca girmse bile at algıladıgı zaman direk ban yiyecek

hile zaten calısır durumda fakat 1 maca veya maca girmse bile at algıladıgı zaman direk ban yiyecek
farklı sourceleri inceliyor olabiliriz , şu an paylaşılan source çalışmaz vector hesapları yanlış yazılmış ayrıca sebebini anlayamadığım şekilde main fonksiyonunda hata var ,
proje main fonksiyonu belirtilmiş bu şekilde bu proje çalışmayı bırak derlenemez bile .
C++:
int main(){

}

Doğru kullanımı
C++:
int APIENTRY WinMain(HINSTANCE hInstance, HINSTANCE hPrevInstance, LPSTR lpCmdLine, int nCmdShow) {
    // program giriş kodları
    return 0;
}

şeklinde olacak.
Ayrıca vektor3 struct'ında küçük bir düzenleme gerekiyordu
C++:
struct VECTOR3
{
    float X;
    float Y;
    float Z;

// Varsayılan kurucu
    VECTOR3() : X(0), Y(0), Z(0) {}

// Parametreli kurucu
    VECTOR3(float x, float y, float z) : X(x), Y(y), Z(z) {}

struct'ı bu şekilde düzenledim ve derlemede sırasında vektör hesaplarından kaynaklı alınan hata giderildi.

1 kere kullandım ve oynadım herhangi bir sorun çıkmadı. Daha sonra oyuna çık gir yaptım ve exe açılmamaya başladı görev yöneticisindede açılmıyor arka planda falan

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt