Open Source Pubg Mobile 3.5 Gameloop Hack Source Code

+1

Hersey UC de olsaydi global 10 dakkayi fixlemeyi oyrenirdin malesef biraz kendin dene ve arastir

Bilgili Olsaydin tek UC uzerine bakipda konusmazdin. Kendin Denerdin
OnlyDevs cette bilgili gibi konusmuyorum en azından halen global 10 fix dior eleman bana sfıoasjofaf

Sende Tek OnlyDevs den baska birsey bilmion be. Biraz Beynini Kullan yav.
kullanıyorum seın gıbı heryerde beynımı kullanıyomus gıbı yapıp mıllete yalakalık yapmıyorum bos kırletme yapma konuya koyune don

kullanıyorum seın gıbı heryerde beynımı kullanıyomus gıbı yapıp mıllete yalakalık yapmıyorum bos kırletme yapma konuya koyune don
Yalakalik yapan kim oldugu zaten gorunuyor. beynin olsaydi buraya paylastigin hile icerisine r4t koymazdin :/ iyi forumlar (note: Beynini Kullan)

Features

Esp
Bullet Track

Memory Features etc.

Media

image.png
exeye çevirip atabilecek varmı??

vector struct'ının tanımına bakar mısınız tamamen yanlış yazılmış vector3 sınıfını düzenlemeden derleyemezsiniz bu gece bakıp düzenleyeceğim.

projede büyük hatalar var main fonksiyonunu " int APIENTRY WinMain(HINSTANCE hInstance, HINSTANCE hPrevInstance, LPSTR lpCmdLine, int nCmdShow) " şeklinde tanımlamanız gerekiyor . Vector3 hesaplamalarında hatalı kodlar kullanılmış , sanırım asıl projeyi paylaşan arkadaş kendi kullandığı versionun 3-5 version öncesini ve hatalı olanını paylaşmış yada bilerek hatalar eklemiş bilemeyiz . projeyi şu an derledim , yeni vector hesaplamaları gerekti ve int main() giriş fonksiyonunu değiştirmem gerekti.

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt