F0ny
Gold Üye
- İletişim
bana lazım değil varsa forumda paylaşkral bypass lazımmı
bana lazım değil varsa forumda paylaşkral bypass lazımmı
Hayır hile için bendede olsa keşkebana lazım değil varsa forumda paylaş
elbette lazımHayır hile için bendede olsa keşke
Sanki biraz yanlış bir bilgilendirme olmuş veya kısa kesmek istemişsin. Pubg mobilede bypassız her hile detected diye bir kavram yok senin kullandığın driver'e bağlıdır Xtreme kullanırsan tabikide daha haritayı görmeden yasak alacaksındır bunun gibi bir çok şey var örneğin inject ettiğin aow.exe'de yasaklanmana sebep olacaktır.pubgmobile emulator sektöründe bypass olmadan her hile dt dir .
tüm egl methodları gameloop tarafından fixlendi. uc ye detaylı bakarsan mıllet pubmobile at yerine gameloop at ye odaklanıyor egl yapmak içinSanki biraz yanlış bir bilgilendirme olmuş veya kısa kesmek istemişsin. Pubg mobilede bypassız her hile detected diye bir kavram yok senin kullandığın driver'e bağlıdır Xtreme kullanırsan tabikide daha haritayı görmeden yasak alacaksındır bunun gibi bir çok şey var örneğin inject ettiğin aow.exe'de yasaklanmana sebep olacaktır.
Düzeltme veriyorum verdiğin bilgiye Exe olarak paylaşılan tüm hileler detected çünkü hepsi aow ve Xtreme mantığı kullanmakta bununla beraber openGL geçebilir veya EGL kullanabilirsin Android_Runtime vs.. Exe yerine DLL kullanmak hiçbir şeyi düzeltmez olay yalnızca inject kısmındadır eğer ki xtreme değil kernel sistemli bir hile geliştirirseniz muhtemelen magic ile bile fazla maç sizi taşıyacaktır ama eğer undetected bypass etmeden bir hile geliştirmek istiyorsanız EGL ve OPENGL geçmenizi veya direkt olark herhani bir hileyi Kernel çekirdek sürücüsüne geçirmenizi öneririm.
+1Sanki biraz yanlış bir bilgilendirme olmuş veya kısa kesmek istemişsin. Pubg mobilede bypassız her hile detected diye bir kavram yok senin kullandığın driver'e bağlıdır Xtreme kullanırsan tabikide daha haritayı görmeden yasak alacaksındır bunun gibi bir çok şey var örneğin inject ettiğin aow.exe'de yasaklanmana sebep olacaktır.
Düzeltme veriyorum verdiğin bilgiye Exe olarak paylaşılan tüm hileler detected çünkü hepsi aow ve Xtreme mantığı kullanmakta bununla beraber openGL geçebilir veya EGL kullanabilirsin Android_Runtime vs.. Exe yerine DLL kullanmak hiçbir şeyi düzeltmez olay yalnızca inject kısmındadır eğer ki xtreme değil kernel sistemli bir hile geliştirirseniz muhtemelen magic ile bile fazla maç sizi taşıyacaktır ama eğer undetected bypass etmeden bir hile geliştirmek istiyorsanız EGL ve OPENGL geçmenizi veya direkt olark herhani bir hileyi Kernel çekirdek sürücüsüne geçirmenizi öneririm.
Hersey UC de olsaydi global 10 dakkayi fixlemeyi oyrenirdin malesef biraz kendin dene ve arastirtüm egl methodları gameloop tarafından fixlendi. uc ye detaylı bakarsan mıllet pubmobile at yerine gameloop at ye odaklanıyor egl yapmak için
Bilgili Olsaydin tek UC uzerine bakipda konusmazdin. Kendin Denerdintüm egl methodları gameloop tarafından fixlendi. uc ye detaylı bakarsan mıllet pubmobile at yerine gameloop at ye odaklanıyor egl yapmak için