Teşekkürler hocam en yakın zamanda gideceğimBenim Annemdede Var Takıntılılık Kafaya Koydumu Bir daha unutmuyor ve sürekli o konu hakkında düşünüyor bende anlıyorum seni yani dostum tekrardan geçmiş olsun
Teşekkürler hocam en yakın zamanda gideceğimBenim Annemdede Var Takıntılılık Kafaya Koydumu Bir daha unutmuyor ve sürekli o konu hakkında düşünüyor bende anlıyorum seni yani dostum tekrardan geçmiş olsun
Hocam bence kendi ilacınız olabilirsiniz. Psikoloğa vereceğiniz paraya yazık. Karşısına oturup dertlerinizi anlatcaksanız onun düşündüğü şey ise seansın ne zaman biteceği olacak. Çözüm olarakta çevrenizdeki kişilerin size söyleyeceği cümleleri %80 sôyleyecektir. Bu yüzden bence gitmeyin. Biraz izin alın ve dinlenin ardından düşünün. Elbette sorunu farkedecek ve o kısmı düzelteceksiniz. Düşünmek herşeye bir ilaç hocam. Bilmediğimiz kapıları bile aralıyor. Herneyse hocam yinede gitmek isterseniz gidin bu konuda benim sözüm geçmez. Konuda uzman birisi değilim o yüzden üzgünüm. Kalbinizi dinleyin.Son aralar her şeyi kafama takmaya başladım örnek, herhangi bir şeyi yanlış yapayım durmadan kafamda unutamıyorum ve çok takıyorum veya herhangi bir arkadaş dışarı çıkıp beni çağırmayınca durmadan takıyorum kafamda sanki tekrarlanıyor. Psikoloğa gitmelimiyim?
Son aralar her şeyi kafama takmaya başladım örnek, herhangi bir şeyi yanlış yapayım durmadan kafamda unutamıyorum ve çok takıyorum veya herhangi bir arkadaş dışarı çıkıp beni çağırmayınca durmadan takıyorum kafamda sanki tekrarlanıyor. Psikoloğa gitme
Çoğu psikolojik rahatsizlik birbirine benzer sikayet gosterir sizin kaygi bozukluğunuz var ve bunun farkina varabildiyseniz aslinda bu sizin zeki biri olduğunuzu gösterir. Destek almaktan cekinmeyin ancak hayat kalitenizi bu durum ne kadar etkiledigine bakin bu durumla bas edemiyorsaniz gidip destek almak en mantiklisi ancak soylede bir durum varki duzelmek ve iyilesmek tamamen sizin kendi elinizde doktorun vereceği ilaçlar ileriki hayatinizda karsiniza cikar.Son aralar her şeyi kafama takmaya başladım örnek, herhangi bir şeyi yanlış yapayım durmadan kafamda unutamıyorum ve çok takıyorum veya herhangi bir arkadaş dışarı çıkıp beni çağırmayınca durmadan takıyorum kafamda sanki tekrarlanıyor. Psikoloğa gitmelimiyim?
Cevabınız için teşekkürler hocam gitme taraftarıyım ama bi kaç sıkıntı çıktı bakacağımHocam bence kendi ilacınız olabilirsiniz. Psikoloğa vereceğiniz paraya yazık. Karşısına oturup dertlerinizi anlatcaksanız onun düşündüğü şey ise seansın ne zaman biteceği olacak. Çözüm olarakta çevrenizdeki kişilerin size söyleyeceği cümleleri %80 sôyleyecektir. Bu yüzden bence gitmeyin. Biraz izin alın ve dinlenin ardından düşünün. Elbette sorunu farkedecek ve o kısmı düzelteceksiniz. Düşünmek herşeye bir ilaç hocam. Bilmediğimiz kapıları bile aralıyor. Herneyse hocam yinede gitmek isterseniz gidin bu konuda benim sözüm geçmez. Konuda uzman birisi değilim o yüzden üzgünüm. Kalbinizi dinleyin.
Ailemde aynı şeyden bahsediyor ileride alacağın ilaçlar hayatını etkileyecek ehliyet alamayacaksın vb.Çoğu psikolojik rahatsizlik birbirine benzer sikayet gosterir sizin kaygi bozukluğunuz var ve bunun farkina varabildiyseniz aslinda bu sizin zeki biri olduğunuzu gösterir. Destek almaktan cekinmeyin ancak hayat kalitenizi bu durum ne kadar etkiledigine bakin bu durumla bas edemiyorsaniz gidip destek almak en mantiklisi ancak soylede bir durum varki duzelmek ve iyilesmek tamamen sizin kendi elinizde doktorun vereceği ilaçlar ileriki hayatinizda karsiniza cikar.
onunla bi ilgisi yok hocam tek cozum psikologa gitmek kendimden biliyorum cunkugitmene gerek yok az sosyalleş geçer (yanlış anlama)