Psikolok hakkında vb.

Zaten sosyalleşiyorum genelde çıkarsam 7-8 saat dışarda oluyorum ama gezdiğim kişiler çağırmayınca kafamda kuruyorum çok takıyorum. Yukarda dediğim gibi tek bu değil başka şeyler içinde geçerli
70 lik rakı aç gecer

Dur tahmin edeyim insanlar bir şey dediğinde sürekli üzülüyon veya sürekli bir şey hayal ediyon
Arkadaş bi iki laf ediyor şakasına ama çok takıyorum hani gerçekmi yoksa şakasınamı dedi dizinde dediğiniz gibi üzülüyorum ve sinirleniyorum

Arkadaş bi iki laf ediyor şakasına ama çok takıyorum hani gerçekmi yoksa şakasınamı dedi dizinde dediğiniz gibi üzülüyorum ve sinirleniyorum
Anlıyorum seni discord üzerinden ulaş sohbet edelim bu konu hakkında -lightningv4 :)

Son aralar her şeyi kafama takmaya başladım örnek, herhangi bir şeyi yanlış yapayım durmadan kafamda unutamıyorum ve çok takıyorum veya herhangi bir arkadaş dışarı çıkıp beni çağırmayınca durmadan takıyorum kafamda sanki tekrarlanıyor. Psikoloğa gitmelimiyim?
Anksiyeten olabilir. Bir Uzman ile görüşmen senin için iyi olabilir.

Bu yaşlarda normal brom. Testosteron salınımı başladığı için bununla birlikte östrojen salınımı da artıyor(östrojen başlı başına takıntı yaptıran çok kafaya takmana sebep olup duygusal düşündüren bir hormon ki zaten kadınlık hormonu) bu da senin daha fazla kafana takmana sebep oluyor. Yani kısacası klasik ergenlik işte. Bunu kendine temkinleyip üstesinden gelebilirsin senin elinde ama arkadaşların da dediği gibi psikologdan da yardım alabilirsin. Kesinlikle ama kesinlikle psikiyatri işlerine bulaşıp ilaç kullanma hiç gereği yok

Bu yaşlarda normal brom. Testosteron salınımı başladığı için bununla birlikte östrojen salınımı da artıyor bu da senin daha fazla kafana takmana sebep oluyor. Yani kısacası klasik ergenlik işte. Bunu kendine temkinleyip üstesinden gelebilirsin senin elinde ama arkadaşların da dediği gibi psikologdan da yardım alabilirsin. Kesinlikle ama kesinlikle psikiyatri işlerine bulaşıp ilaç kullanma hiç gereği yok
Hocam şöyle açıklayayım ya hani 5 6 aydır geçer diyordum ama canıma tak etti ilaçsız geçmez gibime geliyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt