Psikolok hakkında vb.

Bu yaşlarda normal brom. Testosteron salınımı başladığı için bununla birlikte östrojen salınımı da artıyor(östrojen başlı başına takıntı yaptıran çok kafaya takmana sebep olup duygusal düşündüren bir hormon ki zaten kadınlık hormonu) bu da senin daha fazla kafana takmana sebep oluyor. Yani kısacası klasik ergenlik işte. Bunu kendine temkinleyip üstesinden gelebilirsin senin elinde ama arkadaşların da dediği gibi psikologdan da yardım alabilirsin. Kesinlikle ama kesinlikle psikiyatri işlerine bulaşıp ilaç kullanma hiç gereği yok
Nasıl bir düzeyde kafasına takıyor kuruyor bunu bilemeyiz psikiyatri ona göre ayarlıcak mgsini zaten psikiyatrinin tek kötü yanı hastane kayıtlarına geçmesi özelde hallederse daha iyi olru

Nasıl bir düzeyde kafasına takıyor kuruyor bunu bilemeyiz psikiyatri ona göre ayarlıcak mgsini zaten psikiyatrinin tek kötü yanı hastane kayıtlarına geçmesi özelde hallederse daha iyi olru
Kanka bir çok ilaç kullanmış birisi olarak söylüyorum şizofreni değilsen ve cidden kafadan kırık değilsen kullanılacak şeyler değil hayatına yazık olur zombi gibi yaşatıyor insanı. İlla bir şey kullanayım dersen natues bounty st johns wort kullan bu ürün sarı kantaron adlı bitkiden elde edilen doğal bir kapsül. Orta depresif durumlarda kullanılıyor annem ve ben kullandık çok memnun kaldık. Ki zaten ben 1. bu söylediğim takviyeyle 2. sporla bırakabildim o antidepresan ilaçları. Bu arada eczane teknisyeniyim bu takviyeyi de bir çok arkadaşıma önerdim hiç geri dönüşü olumsuz olan olmadı ilaçlardan önce bunu bir dene derim

Kanka bir çok ilaç kullanmış birisi olarak söylüyorum şizofreni değilsen ve cidden kafadan kırık değilsen kullanılacak şeyler değil hayatına yazık olur zombi gibi yaşatıyor insanı. İlla bir şey kullanayım dersen natues bounty st johns wort kullan bu ürün sarı kantaron adlı bitkiden elde edilen doğal bir kapsül. Orta depresif durumlarda kullanılıyor annem ve ben kullandık çok memnun kaldık. Ki zaten ben 1. bu söylediğim takviyeyle 2. sporla bırakabildim o antidepresan ilaçları

Kanka bir çok ilaç kullanmış birisi olarak söylüyorum şizofreni değilsen ve cidden kafadan kırık değilsen kullanılacak şeyler değil hayatına yazık olur zombi gibi yaşatıyor insanı. İlla bir şey kullanayım dersen natues bounty st johns wort kullan bu ürün sarı kantaron adlı bitkiden elde edilen doğal bir kapsül. Orta depresif durumlarda kullanılıyor annem ve ben kullandık çok memnun kaldık. Ki zaten ben 1. bu söylediğim takviyeyle 2. sporla bırakabildim o antidepresan ilaçları. Bu arada eczane teknisyeniyim bu takviyeyi de bir çok arkadaşıma önerdim hiç geri dönüşü olumsuz olan olmadı ilaçlardan önce bunu bir dene derim
Hocam çok arada kalıyorum vallaha

Hocam çok arada kalıyorum vallaha
Yapma kardeşim benim. Senin geçtiğin yollardan ben de geçtim hem de ben kötü bir hayat yaşadım. Sen beni dinle söylediğim takviyeyi al dene aklına bir şey takılrısa özelden de yazabilirsin yardımcı olurum sana antidepresan kullanma

Son aralar her şeyi kafama takmaya başladım örnek, herhangi bir şeyi yanlış yapayım durmadan kafamda unutamıyorum ve çok takıyorum veya herhangi bir arkadaş dışarı çıkıp beni çağırmayınca durmadan takıyorum kafamda sanki tekrarlanıyor. Psikoloğa gitmelimiyim?
Psikologa gitsende bi faydası olmaz sana. Açıosun viskini yudumluyorsun canın sıkıldıkca.

Yapma kardeşim benim. Senin geçtiğin yollardan ben de geçtim hem de ben kötü bir hayat yaşadım. Sen beni dinle söylediğim takviyeyi al dene aklına bir şey takılrısa özelden de yazabilirsin yardımcı olurum sana antidepresan kullanma
Teşekkür ederim hocam

Merhaba, Bu Çok Sıkıntılı Bir Durum Kanka Umarım Yakın Zamanda Geçer
Eğer İçindende Geliyorsa Bir Psikoloğa Gözük İçinden Gelmese bile Bu Takıntılılığı Yenmek için Birşeyler Bul Yada Ailene Danış kanka Eğer Umursamayıp Kendi haline bırakırsan Bu Hastalık Kötüleşir Şizofreni,Kendi Kendine Konuşma, Olmayan Varlıklarla Görmeye kadar gider bu iş bence erkendem tedbir al.

Benim Annemdede Var Takıntılılık Kafaya Koydumu Bir daha unutmuyor ve sürekli o konu hakkında düşünüyor bende anlıyorum seni yani dostum tekrardan geçmiş olsun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt