⭐PROJECT-A - TR FİYATLANDIRMASI⭐ | SPOOFER | SKIN CHANGER | AIMBOT (TRIGGER + RCS) | ESP (UTILITIES, WEAPON/SPIKE INFORMER) | DAHA FAZLA ÖZELLİK

ASŞLDFKASDŞLFASD benim 150 dolara ihtiyacım yok la embesil herif. ben hileyi alıp hayatsız gibi immo hesap kasıp satmıyorum keyfi oynuyorum. sen beni kendin sandın herhalde hadi koş biraz daha masyafı gırtlağına alda belki 2-3 gün ekstra eklerler :D
madem umrunda değil burda niye ağlıyorsun yok ticket bakmıyorlar yok bilmem ne diye iftira atıyorsun, yandığını bu kadar belli etme
An itibari ile gece saat 1'de güncelleme geldi hileye, oyuna girip 2 el atınca banlanıyorsunuz yüksek ihtimalle spooferlaır patladı çözemiyorlar.
bir de hayatım var derdi gece 3 te yazdığı yoruma bak bir şeymiş gibi durum güncellemesi veriyor loser.

madem umrunda değil burda niye ağlıyorsun yok ticket bakmıyorlar yok bilmem ne diye iftira atıyorsun, yandığını bu kadar belli etme

bir de hayatım var derdi gece 3 te yazdığı yoruma bak bir şeymiş gibi durum güncellemesi veriyor loser.
iftira atara benzer bir yanı yok dedikleri her şeyde haklı bence ninjaware yolunda adım adım ilerliyosunuz

5 6 aydır masyaf kullanıyorum bu döneme kadar xpnin verdiği destek modlarn yardımcı olması çok iyi ve ilgiliydi fakat son 1 aydır maxs 3 günde 1 banwave geliyor kasılan tüm hesaplarimız ban yiyor ayrıca discord sunucusunda ban yedim diye ağlayanlara haha attığımız için bizi banladılar ve xp123 arkadaşlıktan çıkardı aktif 3 tane keyim var hilenin parası 150 dolar benim freshe verdiğim 300 dolar çok komik bi durum aldı geçen mayıs 17sinde aldığım key hala devam ediyor 2 ayı geçti 1 aylık key gerçekten ölü bir yatırım oldu artık.

Buraya iyice masyafın dogları doluştu agalar ben kacar dün update geldi yarınki ban dalgasında yazarım öptüm bayyy

Konu sahibinin isteği üzerine kaldırılmıştır.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt