⭐PROJECT-A - TR FİYATLANDIRMASI⭐ | SPOOFER | SKIN CHANGER | AIMBOT (TRIGGER + RCS) | ESP (UTILITIES, WEAPON/SPIKE INFORMER) | DAHA FAZLA ÖZELLİK

An itibari ile yine dedect oldu ve herkes ban yedi. Ve bunu discorddan belirttiğim için hiçbir şey demeden banladılar :D. 3-4 günde bir dedect olan bir yazılım, ben $150 ödedim. İnternetten free hile kullanırsanız da bir gün içinde banlanırsınız. Benim verdiğim parayı ödeyip 3 gün içinde mi banlanmak istersiniz yoksa para vermeden bir gün içinde mi, karar sizin. Ben bu forumdan görüp satın almıştım. Benim gibi almayı düşünenler için bir yazı kesiti.

Dip Not: Bu ilk defa gerçekleşen bir şey değil. Son 2 haftadır 3 bilemedin maksimum 4 günde dedect oluyor. Yani bu hile de legit oynamanız bir şey ifade etmiyor her türlü banlanıyorsunuz.
Dün sabah ud olarak güncellenip yayınlanan hile an itibari ile tekrardan dt :)

Sadece bunları atacağım. Sizin gibi ucubelere açıklama yapmaya gerek yok.

Utreah çıldırdı yineeeeeee :D

saldık geçtik süreleri bekleyenlere allah sabır versin ocak söndüren hile isteyen buylasın 1 ay aldım 2 aya uzadı süresi dt ola ola 25 günü vardı en son saldım artık fresh bile kasamaz hale geldik

yine dt oldu dimi :D Masyaf kalitesi ile 8 saatte bir ban yemek isteyenler satın alabilir :d
saldık geçtik süreleri bekleyenlere allah sabır versin ocak söndüren hile isteyen buylasın 1 ay aldım 2 aya uzadı süresi dt ola ola 25 günü vardı en son saldım artık fresh bile kasamaz hale geldik

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt