kardeşim be iyi gırtlağa alıyorsunParasını sonuna kadar hak ediyor aslında 14 maç full rage oynadım bugün yüceye kadar çıktım report olmadığı sürece ban olmuyor keşke Tr fiyatına zam gelseydi de kalkmasaydı
kardeşim be iyi gırtlağa alıyorsunParasını sonuna kadar hak ediyor aslında 14 maç full rage oynadım bugün yüceye kadar çıktım report olmadığı sürece ban olmuyor keşke Tr fiyatına zam gelseydi de kalkmasaydı
Dün sabah ud olarak güncellenip yayınlanan hile an itibari ile tekrardan dtAn itibari ile yine dedect oldu ve herkes ban yedi. Ve bunu discorddan belirttiğim için hiçbir şey demeden banladılar . 3-4 günde bir dedect olan bir yazılım, ben $150 ödedim. İnternetten free hile kullanırsanız da bir gün içinde banlanırsınız. Benim verdiğim parayı ödeyip 3 gün içinde mi banlanmak istersiniz yoksa para vermeden bir gün içinde mi, karar sizin. Ben bu forumdan görüp satın almıştım. Benim gibi almayı düşünenler için bir yazı kesiti.
Dip Not: Bu ilk defa gerçekleşen bir şey değil. Son 2 haftadır 3 bilemedin maksimum 4 günde dedect oluyor. Yani bu hile de legit oynamanız bir şey ifade etmiyor her türlü banlanıyorsunuz.
dcden banlamışlar gene beniDün sabah ud olarak güncellenip yayınlanan hile an itibari ile tekrardan dt
Cevap verme gereği bile duymadım boş boş kudurmalarınıza. SS'leri çaktım geçtim yanmaya devam edin. 12 saat sonra cevap XDUtreah çıldırdı yineeeeeee
Cevap verme gereği bile duymadım boş boş kudurmalarınıza. SS'leri çaktım geçtim yanmaya devam edin. 12 saat sonra cevap XD
saldık geçtik süreleri bekleyenlere allah sabır versin ocak söndüren hile isteyen buylasın 1 ay aldım 2 aya uzadı süresi dt ola ola 25 günü vardı en son saldım artık fresh bile kasamaz hale geldik