⭐PROJECT-A - TR FİYATLANDIRMASI⭐ | SPOOFER | SKIN CHANGER | AIMBOT (TRIGGER + RCS) | ESP (UTILITIES, WEAPON/SPIKE INFORMER) | DAHA FAZLA ÖZELLİK

Geçen hafta sadece hile ud mi yazdım chate DC den atmışlar adminlere neden attıklarını yazdım gördükleri halde yazmamışlar hileyi alacaktım lakin an itibari ile almaktan vazgeçtim alacaklar ise almasın ilk başta size herşeyi soylerler sonra alınca ilgi düşer sizi DC den banlayip keyi iptal ederler ortada kalırsiniz bunu lariusware den biliyorum iyi forumlar

yine dt oldu dimi :D Masyaf kalitesi ile 8 saatte bir ban yemek isteyenler satın alabilir :d
Dt olalı 24 saati geçti bile :D hala bekliyoruz. Aldığımız unranked hesapların rankı açılsın diye 5 maç atıyoruz ertesi gün hepsi banned :D Ek süre ekliyorlar neye yarıyorsa

An itibari ile gece saat 1'de güncelleme geldi hileye, oyuna girip 2 el atınca banlanıyorsunuz yüksek ihtimalle spooferlaır patladı çözemiyorlar.

An itibari ile gece saat 1'de güncelleme geldi hileye, oyuna girip 2 el atınca banlanıyorsunuz yüksek ihtimalle spooferlaır patladı çözemiyorlar.
Üç farklı hesapta oynadım, ilk hesap 3 maç, ikinci hesap 2 maç sonuncu hesapta 6 veya 7 maç oynadım herhangi bir sorun yok D:

Kullanmadığın hile için neyin havlamasını yapıyorsun la :D ? Bir önceki sürümden sorunu olanların sorunları ticket üzerinden bir bir çözülüyor. Her bilgisayar aynı mı? Ucube köpek

Üç farklı hesapta oynadım, ilk hesap 3 maç, ikinci hesap 2 maç sonuncu hesapta 6 veya 7 maç oynadım herhangi bir sorun yok D:
ya bunda para alacak hile yok xpden free hile ve modluk alsın diye masyaf köpekliği yapıyor günlerdir :D

ya bunda para alacak hile yok xpden free hile ve modluk alsın diye masyaf köpekliği yapıyor günlerdir :D
Mod olsam büyük ihtimalle 2-3 gün içinde ban yerim sizin gibi itlerle uğraşmaktan

Dün ki hesapların hepsi yaşıyor btw unlucky kerem2 beklediğin ilgiyi alamadın 2 haftadır :/

Mod olsam büyük ihtimalle 2-3 gün içinde ban yerim sizin gibi itlerle uğraşmaktan

Dün ki hesapların hepsi yaşıyor btw XD
Yazık bide ss koymuş LŞFKDSAFŞLADSKFLSADFASD masyaf köpekliği yapma dün girdiğim 3 hesapta ban yemiş galiba valo bir tek sana ban atmıyor :D

Yazık bide ss koymuş LŞFKDSAFŞLADSKFLSADFASD masyaf köpekliği yapma dün girdiğim 3 hesapta ban yemiş galiba valo bir tek sana ban atmıyor :D
İki haftadır açtığın konu ve verdiğin cevaplara bakınca kime yazık belli oluyor kerem2, 150$ verdin diye kafayı yedin para kazanamadığın için ntnt

İki haftadır açtığın konu ve verdiğin cevaplara bakınca kime yazık belli oluyor kerem2, 150$ verdin diye kafayı yedin para kazanamadığın için ntnt
ASŞLDFKASDŞLFASD benim 150 dolara ihtiyacım yok la embesil herif. ben hileyi alıp hayatsız gibi immo hesap kasıp satmıyorum keyfi oynuyorum. sen beni kendin sandın herhalde hadi koş biraz daha masyafı gırtlağına alda belki 2-3 gün ekstra eklerler :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt