K4do
Uzman Üye
ud değilse neden satışta kardeşim delimisin a*aldıysa evet zorunda durumunu öğrenmek için dün up geldi oyuna ud hile kullanan çoğu kişi ban yedi
ud değilse neden satışta kardeşim delimisin a*aldıysa evet zorunda durumunu öğrenmek için dün up geldi oyuna ud hile kullanan çoğu kişi ban yedi
hayır ban yemedim demedim çoğu banwave de ban yemedim dedim tabiki ban yedimsen şimdi 1 senedir ud olduğunu ve ban yemediğini mi iddia ediyorsun ?
Anlıyorum hocam, tamamdır.hayır ban yemedim demedim çoğu banwave de ban yemedim dedim tabiki ban yedim
yorum yapmak için yorum yapmayın kullanmadığınız bi ürün hakkında sallayıp durmayın ayrıca piyasadaki çoğu arduionu ban atarken biz bansız devam ediyorduk developer arkadaş gece gündüz yazılım için uğraşıyor kimse madur olmasın diye biraz araştırıp öyle sallayın derim
altta yazdığım sana değil di yanlış anlama genel için yazdım onuAnlıyorum hocam, tamamdır.
problem yok hocam anladım teşekkür ederim açıklaman içinaltta yazdığım sana değil di yanlış anlama genel için yazdım onu
Adam hakli discorda girmek zorunda degil sitede duyuru yapilmalisenin gibi aptallar ile uğraşmıyacağım git başka yerde birilerine sar