Çözüldü PentaSharpUD Valorant Hilesi 4 Saat Dayandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
segonun arkadaşı vs değilim önceden scriptini kullanıyordum yukarıda da yazdığım gibi araştırmadan aldığın için sorun burda satıcı değil sen oluyorsun
Ve ayriyeten iade talebinde bulundu isen zaten yüksek ihtimalle edilir
daha ne kadar araştırmam gerekiyordu konudaki tüm bilgileri ve mesajları okudum sitelerinde tüm bilgileri okudum tekrarlıyorum discordda böyle bir şey paylaşıldığı ne konuda ne sitelerinde yazıyordu yani bunu bilmemim imkanı yok arkadaşı değilim diyorsun ama tüm argüman ve kanıtlarıma keyfi ve bir kanıt olmadan cevap veriyorsun oysa ben bu kadar uzun mesaj yazıp kanıtlarımı sunuyorum sense araştırmamıssın diyorsun söylesene daha ne kadar araştırabilirdim? Bir kez daha söyliyim " Hilenin dt bilgisinin veya herhangi bir bilginin dc de paylaşıldığına dair herahangi bir bilgi ne konuda ne de sitelerinde yazıyor "

ben sadece lol sc'lerini kullanıyorum oda sağlam yani 4 kere 1 day 1 kere 30 day aldım hiçbi problem yaşamadım ama birazcık oynanışı sıkıntılı aptal aptal hareketler yapabiliyor

Herkeze özel mesajmı atılacak. Bir şey satın alıyorsan dc sine gidersin bir bakarsın kim bunlar diye. Bakımdaki hileyi kullanırsan böyle olur

ben sadece lol sc'lerini kullanıyorum oda sağlam yani 4 kere 1 day 1 kere 30 day aldım hiçbi problem yaşamadım ama birazcık oynanışı sıkıntılı aptal aptal hareketler yapabiliyor
konu lol değil lolde ücretsiz sclerde ban atmıyor valo lol gibi değil
Herkeze özel mesajmı atılacak. Bir şey satın alıyorsan dc sine gidersin bir bakarsın kim bunlar diye. Bakmazsan böyle kalırsın.
herkese özel mesaj atsın diye nerede yazdım sitesine veya konuya yazsa zaten bizde biliriz gideriz herkez bilgilenir

O değil Kapalı olan software hilesine bağlanmış arkadaş :D Büyük akıl tutulması. Bağlanamadığı hileden ban yediğini iddaa ediyor :D Sakacı Allah bilir hangi hileden delay ban aldı . Ayın 5. den beri Soft u kapalı tutuyorlar.

ne bilim okumadım pentasharp diyince akla direk sc geliyor
Valo aimbot var ama ban vawe gelmeden kapatıyorlar yani güncelleme. Software kapalı kullanması mümkün değil. Kullanamadığın birşeyden ban yemezsin. Kullanmadığın birşeyden ban yiyen var mı? Daha önce kullandığı free hileden banwave yakalanmış. İftira atıyor.

Valo aimbot var ama ban vawe gelmeden kapatıyorlar yani güncelleme. Software kapalı kullanması mümkün değil. Kullanamadığın birşeyden ban yemezsin. Kullanmadığın birşeyden ban yiyen var mı? Daha önce kullandığı free hileden banwave yakalanmış. İftira atıyor.
sc4m değil dost script ? :D

şuna bir açıklık getireyim sofware hilemiz girişe kapalıdır. discord sunucumuzdan da kırmızı işarete çekilmiştir.. safe olduğu zaman kutucuk yeşile dönecektir. discord sunucusuna girmenin bir zorunluluğu yoktur fakat.. hile kullanıyorsan güncellemelerden haberdar olmak istiyorsan bu bir ihtiyaçtır.. biz müşteri memnuniyeti önemlidir. kimseyi dolandırmıyoruz ve kimseye yalan yanlış bilgi vermiyoruz.. dt olduğu günler ek süre bile ekliyoruz.. sorunu çözene kadar.. valorantta ne kadar önlem alsakta bazen 4 -7 ay dayanıyor bazen 1 haftada patlıyor.. ama ban raporu aldığımız zaman direk girişleri kapatıyoruz ve müşterilere bilgi veriyoruz diğer insanlar ban dalgasından yararlanmasın diye.. buraya gelip bu tarz konular açmak saçma.. lütfen güncellemeleri discord kanalından takip ediniz saygılarımla..
ew0ahmb.png
ng

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt