a542375889
Diamond Üye
Your story is very touching, I understand you
daha ne kadar araştırmam gerekiyordu konudaki tüm bilgileri ve mesajları okudum sitelerinde tüm bilgileri okudum tekrarlıyorum discordda böyle bir şey paylaşıldığı ne konuda ne sitelerinde yazıyordu yani bunu bilmemim imkanı yok arkadaşı değilim diyorsun ama tüm argüman ve kanıtlarıma keyfi ve bir kanıt olmadan cevap veriyorsun oysa ben bu kadar uzun mesaj yazıp kanıtlarımı sunuyorum sense araştırmamıssın diyorsun söylesene daha ne kadar araştırabilirdim? Bir kez daha söyliyim " Hilenin dt bilgisinin veya herhangi bir bilginin dc de paylaşıldığına dair herahangi bir bilgi ne konuda ne de sitelerinde yazıyor "segonun arkadaşı vs değilim önceden scriptini kullanıyordum yukarıda da yazdığım gibi araştırmadan aldığın için sorun burda satıcı değil sen oluyorsun
Ve ayriyeten iade talebinde bulundu isen zaten yüksek ihtimalle edilir
konu lol değil lolde ücretsiz sclerde ban atmıyor valo lol gibi değilben sadece lol sc'lerini kullanıyorum oda sağlam yani 4 kere 1 day 1 kere 30 day aldım hiçbi problem yaşamadım ama birazcık oynanışı sıkıntılı aptal aptal hareketler yapabiliyor
herkese özel mesaj atsın diye nerede yazdım sitesine veya konuya yazsa zaten bizde biliriz gideriz herkez bilgilenirHerkeze özel mesajmı atılacak. Bir şey satın alıyorsan dc sine gidersin bir bakarsın kim bunlar diye. Bakmazsan böyle kalırsın.
ne bilim okumadım pentasharp diyince akla direk sc geliyorO değil Kapalı olan software hilesine bağlanmış arkadaş Büyük akıl tutulması
Valo aimbot var ama ban vawe gelmeden kapatıyorlar yani güncelleme. Software kapalı kullanması mümkün değil. Kullanamadığın birşeyden ban yemezsin. Kullanmadığın birşeyden ban yiyen var mı? Daha önce kullandığı free hileden banwave yakalanmış. İftira atıyor.ne bilim okumadım pentasharp diyince akla direk sc geliyor
sc4m değil dost script ?Valo aimbot var ama ban vawe gelmeden kapatıyorlar yani güncelleme. Software kapalı kullanması mümkün değil. Kullanamadığın birşeyden ban yemezsin. Kullanmadığın birşeyden ban yiyen var mı? Daha önce kullandığı free hileden banwave yakalanmış. İftira atıyor.