Ben yazılan bazı yorumların hile sahibinin arkadaşları olduğunu düşünüyorum kendi sitesinde veya konuda dt yazmaması hile sahibinin bir sorunudur kaldım ki status durumunun dc lerinde olduğunu veya dc de hile ile ilgili bilgi olduğu ne sitede nede konuda yazıyor ben nerden bilebilirim böyle bir durum olduğunu? Ben görevim olarak konuyu okudum konuya sahibinin son mesajlarını okudum (ki bence bunuda yapmama gerek yok) sitede olan her bölümden bilgileri okudum ve bana ne discordda böyle bir özellik olduğu nede discorda girmem gerektiği nede hilenin dt olduğu ile ilgili bir bilgi verildi. Bu durumda nasıl suçlu olabiliyorum ben anlamadım hç söylenmemiş bir şeyi nerden bilebilirim? Hile dt ise neden konuya safe yazılıyor veya konuda en azından discordda safe olup olmadığı paylaşılıyor gibi bir cümle geçmiyor yada incelediğim diğer hile siteleri gibi sitelerinde status bölümü yok veya mesela diğer siteler dt ise valo hilesini incelerken bunu uyarı olarak bildiriyor. Bu şuna benzer araba satıyorsun alırken hiçbir bilgide sorun yoktur yazıyor adam sorun yok diyor sonra sorun çıkınca kardeş sen neden benim facebook hesabımdan yaptığım paylaşımlara bakmadın ben arabanın kaza yaptığını paylaşmıştım oluyor. E kardeş desen bana bak ben burada bunu paylaşıyorum diye bende bilirdim.