inanmayanneo
Bronz Üye
Merhaba amacım kesinlikle ağlamak zırlamak değil zaten hile kullanmayı göze alan adam ban yemeyi de göze almıştır. Bende biliyorum ki zaten ban atılmasını bu adamlarda istemez ama valorant atıyor. Fakat benim deyinmek istediğim konu bu hilenin 1 hafta satılıp sadece 4 saat kullanılabilmesi. Olay şu şekilde daha önce hiç valorant hilesi veya başka oyun hilesi veya olası bir Crâck progam kullanmadım bilgisayarımda da virüs yoktu çün ki zaten hem Crâck veya bilmediğim şeyler indirmiyorum hemde kaspersky ve wd ile sürekli tarama yaparım ki zaten daha önce hiç ban yemedim chat banı bile yemedim. Dün merakımdan forumda araştırıp hile satın aldım ve tüm adımlara uyarak hileyi indirdim ve insanların fazla zevkini bozmamak için sadece oto sprey için aimbotu kullandım ve ayarları düşüktü mesela adam biraz uzaktaysa normal aimle vuruyordum çünki hile ayarları yükseltmeden uzak mesafede bozuyordu. Ayrıca ölüm maçı falan girmiyordum belli olur diye ve aim bot da sürekli kafa atmaması için önerilen ayar için neck hatta daha sonra body olarak değiştirdim. Arka planda da hile dışında hiçbir program açık değildi sadece derecesiz oynuyordum ve maçlarda hiç taba basınca ilk sırada değildim fazla kil veya absürt belli edecek spreyler atmıyordum genelde 2. 3. sırada oluyordum. Biraz uzatsam da kısaca demek istediğim benden kaynaklı hiçbir sorun yoktu belli etmemek için herşeye dikkat ettim ona rağmen 4 saat içinde ban yedim. Evet illaki ban yersin ama bu süre 4 saatmi olmalı? Ki ben her noktaya dikkat ederek ayarları düşükde ve fazla kil almadan kullandım ona rağmen hemen ban yedim. Madem durum böyle bunu neden konuda belirtmiyorsunuz? Yada madem bu kadar hızlı ban atıyor neden keyler 1 hafta ? Ben 1 haftalık key aldım 4 saat kullandım geri kalan 6 gün 20 saat lik keyim boşa gitmiş oldu bari 3 gün dayansaydı. Eğer yasak değilse be buna izin veriliyorsa keyimi 3-4 maç hile açmak isteyen forumdan birisine vereyim.
Not: Elimdeki keyi forumda paylaşmam yasakmı veya hile sahibi buna izin verirmi bilmiyorum bilgilendirirseniz keyi isteyen birisine vereyim ben kullanamıyorum 6 günü daha var ama 3-4 maçda ban yersiniz spoffu olan biri varsa veririm fakat dediğim gibi site veya hile yazılımcısı buna müsade edermi bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
Not: Elimdeki keyi forumda paylaşmam yasakmı veya hile sahibi buna izin verirmi bilmiyorum bilgilendirirseniz keyi isteyen birisine vereyim ben kullanamıyorum 6 günü daha var ama 3-4 maçda ban yersiniz spoffu olan biri varsa veririm fakat dediğim gibi site veya hile yazılımcısı buna müsade edermi bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
Son düzenleme: