Çözüldü OrionSoftware : Neo İfşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
12 yaşındasın sanırsam abicim, daha sivilcen bile çıkmıyor tahminen. Eee, kıllanma var mı? İstersen Discord üzerinden sana gelişim süreciyle ilgili yardımcı olabilirim.
Çıkan sivilceleriyle övünüyor allahım sabir ver KLHSAJKLŞFGLASKGKASHJ

Edilen küfürler dün gece 20'ye aşkın kişinin geçim kaynağını elinden alan, bunu yaparak para kazanabileceğini zanneden, bir sunucuda sırf yetkili yok diye sadece dini değil milli değerlere de hakaret eden Peps2ne kullanıcısınadır. Durduk yere birine küfür edecek bir halimiz var mı, orası ne şüphe.
olayın pepsle alakası yok Crâck ssindede küfür var :D ben dün gece adam gibi konuş demiştim sana gene sövdün

tek küfür değil Crâck olayı içinde açtım tabi sende neoya spoofer konularında yardım ettiğin için savunman normal ben normalde senide etiketleyip riapdan yardım dileniyor diyecektimde boşa seni buraya etiket atmak istemedim
Ya sen ne rezilsin lütfen bypass ver bypass key aç falan diyordun riaptan yardım dileniyor ne kanka Türkiye'nin IQ ortalamasını sen tek başına 79'a çekiyorsun galiba.

12 yaşındasın sanırsam abicim, daha sivilcen bile çıkmıyor tahminen. Eee, kıllanma var mı? İstersen Discord üzerinden sana gelişim süreciyle ilgili yardımcı olabilirim.
Of babam ya kendini savunmak yerine karşısındaki kişinin kendinden nefret etmesini sağlamaya çalışıyor. Yemezler senin o küçük 15 yaş laflarını. 12 yaşında değilim, fakat 12 yaşımda olsan birisi bile senin kadar ucube değildir o kesin.

tek küfür değil Crâck olayı içinde açtım tabi sende neoya spoofer konularında yardım ettiğin için savunman normal ben normalde senide etiketleyip riapdan yardım dileniyor diyecektimde boşa seni buraya etiket atmak istemedim
valla qral ne riap ne ben valorant la ilgilenmiyoz neo ilede ne donmus hiç bi fikrim yok etliye sütlüye karışmam @kay1337 kardesime selamlar ama konu biraz saçma olmuş diye yorumladım @kayra1337 kraldır

rekirek gelirmi hocam
kayra'da benim loaderımı bırak kırmayı, dokunacak bilgi yok.
Of babam ya kendini savunmak yerine karşısındaki kişinin kendinden nefret etmesini sağlamaya çalışıyor. Yemezler senin o küçük 15 yaş laflarını. 12 yaşında değilim, fakat 12 yaşımda olsan birisi bile senin kadar ucube değildir o kesin.
Cümlelerden anladım, muhattabı kestim.
olayın pepsle alakası yok Crâck ssindede küfür var :D ben dün gece adam gibi konuş demiştim sana gene sövdün
Sonra bizzat ilgileneceğini söyledin abi elim ayağıma girdi ne yapsam bilemiyorum şu anda. Adam Discord'un şikayet konusunu açmış, adam forum yönetimiyle eğleniyor. Dün gece de uyku saati geldi herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt