Çözüldü OrionSoftware : Neo İfşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dini değerlere sövmenin havalı olduğunu düşünmek ne kadar düşük bi seviye WQRETŞLİKĞWRQEKPLĞ
Doğru valla bu kadar üst bir seviye küfür eden biri olduğunu bilmiyordum tamam herkes eder ama bu yaşta bunu söylemesi şaşırttı
Sevdiğiniz adamın söylediklerine, ettiği küfürlere bir bakın.
küfür ediyo bide
her allaha küfür eden forumdan banlansaydı şuan çok az kişiydik
Edilen küfürler dün gece 20'ye aşkın kişinin geçim kaynağını elinden alan, bunu yaparak para kazanabileceğini zanneden, bir sunucuda sırf yetkili yok diye sadece dini değil milli değerlere de hakaret eden Peps2ne kullanıcısınadır. Durduk yere birine küfür edecek bir halimiz var mı, orası ne şüphe.

la adam alla sovmus diye adama niye şikayet konusuu açıyon söver sövmez ona kalmış bişey ayıp kardesm

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Biliyorum. Forum içi olmayan şeyler forumu ilgilendirmez ama, en azından insanlar senin ne kadar pis bir sivilceli ucube velet olduğunu bilecekler.
12 yaşındasın sanırsam abicim, daha sivilcen bile çıkmıyor tahminen. Eee, kıllanma var mı? İstersen Discord üzerinden sana gelişim süreciyle ilgili yardımcı olabilirim.

la adam alla sovmus diye adama niye şikayet konusuu açıyon söver sövmez ona kalmış bişey
tek küfür değil Crâck olayı içinde açtım tabi sende neoya spoofer konularında yardım ettiğin için savunman normal ben normalde senide etiketleyip riapdan yardım dileniyor diyecektimde boşa seni buraya etiket atmak istemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt