Cattleya
Prime Üye
- İletişim
Sevdiğiniz adamın söylediklerine, ettiği küfürlere bir bakın.Bende şaşırdım gerçekten
Sevdiğiniz adamın söylediklerine, ettiği küfürlere bir bakın.Bende şaşırdım gerçekten
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @OrionSoftware
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : ( 12.12.2024)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : satış konusu değil Crâck konusu: https://cheatglobal.com/konu/valora...betulubey-presents.63651/page-23#post-1177695
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller :
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; kendisi 15 yaşında fakat ergen olduğu için bana velet diyor ama aynı yaştayız bu bile ne kadar boş bir insan olduğunu belirtiyor bence özellikle @TibetUlubey'e bile crackın sahte olduğunu söylemesi :d bide Allah'a sövüp kendini havalı sanıyor iyi günler dilerim
Belki bir ihtimal 10k insan olurduk...her allaha küfür eden forumdan banlansaydı şuan çok az kişiydik
Doğru valla bu kadar üst bir seviye küfür eden biri olduğunu bilmiyordum tamam herkes eder ama bu yaşta bunu söylemesi şaşırttıSevdiğiniz adamın söylediklerine, ettiği küfürlere bir bakın.
Ne açıklama yapacağım kardeşim, forum içi olmayan olayların forumu ilgilendirmediğini bilmediğinize oturup gülüyorum insanlar nasıl bu kadar cahil olabilir diye.@OrionSoftware Evet, dün akşam Crâck konusunda herkese saydıran arkadaş. Bunada açıklama yap bakalım kuduruk velet seni xD
bende agaben bidaha satın almam aga
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @OrionSoftware
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : ( 12.12.2024)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : satış konusu değil Crâck konusu: https://cheatglobal.com/konu/valora...betulubey-presents.63651/page-23#post-1177695
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller :
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; kendisi 15 yaşında fakat ergen olduğu için bana velet diyor ama aynı yaştayız bu bile ne kadar boş bir insan olduğunu belirtiyor bence özellikle @TibetUlubey'e bile crackın sahte olduğunu söylemesi :d bide Allah'a sövüp kendini havalı sanıyor iyi günler dilerim