OldGuard SPOOFER Crâck Me

oldguard = yetkili diye biri vardi ya oymus baska forumda gördüm ayrıca byundefined in sahibi o da paste spoof gerçi linkide asagida isteyen vm de çalistirsin Crâck aticak atsin

Adsz.png
:D

görünüşe göre yan çarlarlarda takılıyoruz cidden tarjikomik durum birincisi benim özel hayatım seni asla ilgilendirmez ikincisi beni tanımıyorsun bile kim olduğumu dahi bilmiyorsun valorant piyasasına yeni adım atmış birisiyim ben ama piyasadaki herkesin ne bok olduğunu gayet iyi biliyorum mesela clara türemesi zamanında fortnite oyununda paste kokan hileleri ile meşhurdu diğer adı ile hopesar diyelim biz ona veya tilbetten mi bahsetsem hilemi kıramayınca kafayı yiyip forumda sallaması mı desem veya r7flex mi desem zamanında bi bok bilmeyen götü bok kokan eleman şimdi internal yapmış takılıyor kendi çapında oda kıramadı benim hilemi veya mahirden mi bahsetsem diğer adı ile mo1ra zulu hileleri ile meşhurdu zamanında apathe mesela ulan varya siz nasıl bir maymunsunuz ne hepinizin ne bok olduğunu biliyorum bana böyle yan çarlardan gelip sallama sen benim bilgim ile yarışamazsın bile.

@mahircayan abi siten cok guzelmis nasil yaptin acaba

IMG_2728.png

bide şey positive abicigime selamlarımı ilet cok severim kendisini

çevremdeki insanlar bile ne bok olduğunu biliyor r7flex veledi seni 16 yaşındasın bide 😀
IMG_2738.png
apathe mahirinmi :thonkie:

bu arada ürünü kırdık ama paylaşılmıyacak çunki kimsenin emeğini hiçe sayamazsınız ayıp oluyo beyler :businessman:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt