OldGuard SPOOFER Crâck Me

İnternetten free hile bulan adam başkasının spooferı için konu açmış çok güldüm sana velet :)

Aynen kanka aynen yaz onu whatsapptan 2,3 hafta pc giremicekmişmiş kırarmışşmışş korumaymışşş olum tek bildiğiniz şey havlamak lan istersen 3 hafta pc başından kalkma senin gibi yoksullar anca yorum yazmayı bilir , neyse bu adamlar sağlam emeklerine sağlık bende denedim ama koruma sağlam başarılarınızın devamını dilerim bu forum böyle köpek sürüsü çok
oglum ben sen miyim internetten hile arayacağım AHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Boşuna tartışma oluyor kıramadan kırmadan adamlara boş boş sallıyorsunuz kırdıktan sonra konuşun kıramadan boş boş konuşmanın bi mantığı yok

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
:mum:

oldguard = yetkili diye biri vardi ya oymus baska forumda gördüm ayrıca byundefined in sahibi o da paste spoof gerçi linkide asagida isteyen vm de çalistirsin Crâck aticak atsin

Adsz.png

oldguard = yetkili diye biri vardi ya oymus baska forumda gördüm ayrıca byundefined in sahibi o da paste spoof gerçi linkide asagida isteyen vm de çalistirsin Crâck aticak atsin

Adsz.png
Bunlar free tpmi de yayınlamadı mı coğu yer bunu kullanıyor dediler ama kimse kullanmıyormuş sanırım daha da Crâck gelmedi mi bunların loadera bu kadar zor mu ?

Bunlar free tpmi de yayınlamadı mı coğu yer bunu kullanıyor dediler ama kimse kullanmıyormuş sanırım daha da Crâck gelmedi mi bunların loadera bu kadar zor mu ?
yeni loaderleri farklı bu attigim oldguarddan önceki hesaplarında yetkili hesabından foruma satis konusu acilan hesap spoofer de paste editlemis kendince ona ait değil 10 20 tane spoof atiyo sağdan soldan bulduğu sırf iadeyi geciktirmek için yada ertelemek yapmamak iste çöp ne diyim :D

Byundefined isimli arkadaş meğersem keylogger atıyormuş spooferla beraber herkes dikkat etsin bu isime arkadaşlar bugün her şeyi ortaya çıktı DeepCheats isimli üyeliği o açmış @Genisys icinde keylogger bulmuş

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Byundefined isimli arkadaş meğersem keylogger atıyormuş spooferla beraber herkes dikkat etsin bu isime arkadaşlar bugün her şeyi ortaya çıktı DeepCheats isimli üyeliği o açmış @Genisys icinde keylogger bulmuş
DeepCheats senın yan hesabın degılmı şizofrenimisin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt