fxaq
Uzman Üye
- İletişim
kral çok yaşlısın gözlerin falanda görüyor mu?Basmayan veya basmayı bilmeyen çok insan gördüm ben uzatmayın evladım işinize dönün
kral çok yaşlısın gözlerin falanda görüyor mu?Basmayan veya basmayı bilmeyen çok insan gördüm ben uzatmayın evladım işinize dönün
bakacaaazzzzzzzzzz calısmıyo zaten aw lifetime versen nolucakAhahahahahaha
Beyler crackleyene ömür boyu yazılım hizmeti veriyoruz isteyene loader açık paylaşırım hiç sorun yok
kral crackleyen adam niye senden yazılım alsın kırmış zaten?Ahahahahahaha
Beyler crackleyene ömür boyu yazılım hizmeti veriyoruz isteyene loader açık paylaşırım hiç sorun yok
Kanka dur sen bilmiyorsun olayı imzalı sürücü patlamıyorbakacaaazzzzzzzzzz calısmıyo zaten aw lifetime versen nolucak
Tek bildiğin bilgisayarı acmak ne anlatıyon kücük cocuk senibakacaaazzzzzzzzzz calısmıyo zaten aw lifetime versen nolucak
Spoofer icin yarvalıyordun gruptan göz yaşlarını ne çabuk sildin abicim Git milletin ürününü sat hadiKanka dur sen bilmiyorsun olayı imzalı sürücü patlamıyor
FBSMDLVŞGKJNMLVDÖŞGNKDLÖVDŞBFTek bildiğin bilgisayarı acmak ne anlatıyon kücük cocuk seni
Spoofer icin yarvalıyordun gruptan göz yaşlarını ne çabuk sildin abicim Git milletin ürününü sat hadi
daha da grubumuz da bir de :ASD:AD:ASD:ASDKanka dur sen bilmiyorsun olayı imzalı sürücü patlamıyor
hadi abim sen uğraş biraz piyasada ki korumalarla yazıldığını zannediyorsun ya ben ona gülüyorum :ASDAASFBSMDLVŞGKJNMLVDÖŞGNKDLÖVDŞBF
oglum ben senin sı po fır ile mi uğraşıcam a AFSDALVPMKCÖSŞdaha da grubumuz da bir de :ASD:AD:ASD:ASD
hadi abim sen uğraş biraz piyasada ki korumalarla yazıldığını zannediyorsun ya ben ona gülüyorum :ASDAAS
Sizin gibi beleş keyauth vs yok bizde
Korumasına kadar kendi yazılımımız neyse kolay gelsin
Lan siktir git evi inlettim ASİLKGİLAJKSGİJKLHDSJKSDJHJPKWHASİGĞİODAGKorumasına kadar kendi yazılımımız