bozuk dosya falan atmadım amaBozuk dosya atmazsan deneriz birader
Özelden anydesk at kırayım bilgisayarında açılıyorsa 2 dakikabozuk dosya falan atmadım ama
VMProtect basılan bir exe'yi VDS de açmaya çalışmak .dBozuk dosya atmazsan deneriz birader
Özelden anydesk at kırayım bilgisayarında açılıyorsa 2 dakika
? VMProtect basılan bir dosya VM'de açılmıyor mu sanıyorsun eğer Anti-VM eklememişse VMP'den açılır dürzü sen git 15 yaşındaki developerın gelsin bilmediğiniz konular hakkında konuşmayın buradaVMProtect basılan bir exe'yi VDS de açmaya çalışmak .d
Dediğim gibi özelden anydesk iletirsen bilgisayarına girip bi incelerim ama VM'de açılmıyor muhtemelen anti-vm'i var kendi bilgisayarımda 3. taraf dosyaları açmıyorum maalesef.
gerek yok eyw? VMProtect basılan bir dosya VM'de açılmıyor mu sanıyorsun eğer Anti-VM eklememişse VMP'den açılır dürzü sen git 15 yaşındaki developerın gelsin bilmediğiniz konular hakkında konuşmayın burada
Dediğim gibi özelden anydesk iletirsen bilgisayarına girip bi incelerim ama VM'de açılmıyor muhtemelen anti-vm'i var kendi bilgisayarımda 3. taraf dosyaları açmıyorum maalesef.
kardeş sen iyi misin adam niye antivm basmasın?? VMProtect basılan bir dosya VM'de açılmıyor mu sanıyorsun eğer Anti-VM eklememişse VMP'den açılır dürzü sen git 15 yaşındaki developerın gelsin bilmediğiniz konular hakkında konuşmayın burada
Basmayan veya basmayı bilmeyen çok insan gördüm ben uzatmayın evladım işinize dönünkardeş sen iyi misin adam niye antivm basmasın?