Tamam kanka sadece sen alNoX ben sizden devamlı spoofer hile almaya devam edicem siz bunları aldırmayın çünkü suyun üstünde yürüseniz bile illa yüzmeyi bilmiyor diyenler çıkar devam kankalarım sizi batıramazlar
tamam devam edicem sen hala ticaretten satıştan birbok anlamamaya devam etTamam kanka sadece sen al
Forumun uzman üyesi burdaki insanlara yardım etmek için çaba gösteriyor ve kalkmış beni yalanlamakla mı suçluyorsun. Yalan konuşmak için hiç bir yorumu gereksiz yere yazmam o yüzden sözlerine dikkat et sen güvenmek istemiyorsan güvenmeyebilirsin kendi kararın ben neyin ne olduğunu iyi biliyorum..Dedim size
Forumun Uzman üyesi bile böyle yalan atabiliyorsa ben hiçbir şey demiyorum cidden
dostum hwid değiştiriyolar her türlü girerler siteye neyse o konuyu açmıyorum 10kere yazdım ama siz bitmiyosunuz adamlar piyasadaki tek spoofer satıcıları bunları kıskanıp işini karalamaya çalışıyosunuz siz bu işlere başlamaya çalışıp bir *** yapamıyosunuz bu adamlar yapınca kötülüyosunuz yok öyle bişeyBu şeref yoksunları, kesinlikle dolandırıcıdır. 100 liraya spoofer alıyorsunuz çalışmayınca da sizden ekstra 50 lira isteyip canlı olarak yardımcı olucaz diyip parayı gönderdiğiniz an dcden banlıyorlar. Buna adminlerin müsade etmemesi gerekiyor. Fake, olumlu yorumları tamamiyle arkadaşları tarafından yazılıyor. d0landırıcı çetesi diyebiliriz kısacası ... @Dreamfancy buna müsade etmeyin IP ban atın daha giremesin bu siteye ..
Bu şeref yoksunları, kesinlikle dolandırıcıdır. 100 liraya spoofer alıyorsunuz çalışmayınca da sizden ekstra 50 lira isteyip canlı olarak yardımcı olucaz diyip parayı gönderdiğiniz an dcden banlıyorlar. Buna adminlerin müsade etmemesi gerekiyor. Fake, olumlu yorumları tamamiyle arkadaşları tarafından yazılıyor. d0landırıcı çetesi diyebiliriz kısacası ... @Dreamfancy buna müsade etmeyin IP ban atın daha giremesin bu siteye ..
Katılıyorum ben dolandırıldım başkası dolandırılmasın @DreamfancyBu şeref yoksunları, kesinlikle dolandırıcıdır. 100 liraya spoofer alıyorsunuz çalışmayınca da sizden ekstra 50 lira isteyip canlı olarak yardımcı olucaz diyip parayı gönderdiğiniz an dcden banlıyorlar. Buna adminlerin müsade etmemesi gerekiyor. Fake, olumlu yorumları tamamiyle arkadaşları tarafından yazılıyor. d0landırıcı çetesi diyebiliriz kısacası ... @Dreamfancy buna müsade etmeyin IP ban atın daha giremesin bu siteye ..
Dostumm dolandıırıldım ben bu Nox denen kişilerden tabikide yalan söylüyorsun dolandırıcıları savunacak halim yokForumun uzman üyesi burdaki insanlara yardım etmek için çaba gösteriyor ve kalkmış beni yalanlamakla mı suçluyorsun. Yalan konuşmak için hiç bir yorumu gereksiz yere yazmam o yüzden sözlerine dikkat et sen güvenmek istemiyorsan güvenmeyebilirsin kendi kararın ben neyin ne olduğunu iyi biliyorum..