NoX Shopping [Spoofer/ESP,AİMBOT Hileleri,Valorant,fortnitevs.]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NoX ben sizden devamlı spoofer hile almaya devam edicem siz bunları aldırmayın çünkü suyun üstünde yürüseniz bile illa yüzmeyi bilmiyor diyenler çıkar devam kankalarım sizi batıramazlar:););)

Bu şeref yoksunları, kesinlikle dolandırıcıdır. 100 liraya spoofer alıyorsunuz çalışmayınca da sizden ekstra 50 lira isteyip canlı olarak yardımcı olucaz diyip parayı gönderdiğiniz an dcden banlıyorlar. Buna adminlerin müsade etmemesi gerekiyor. Fake, olumlu yorumları tamamiyle arkadaşları tarafından yazılıyor. d0landırıcı çetesi diyebiliriz kısacası ... @Dreamfancy buna müsade etmeyin IP ban atın daha giremesin bu siteye ..

Dedim size

Forumun Uzman üyesi bile böyle yalan atabiliyorsa ben hiçbir şey demiyorum cidden
Forumun uzman üyesi burdaki insanlara yardım etmek için çaba gösteriyor ve kalkmış beni yalanlamakla mı suçluyorsun. Yalan konuşmak için hiç bir yorumu gereksiz yere yazmam o yüzden sözlerine dikkat et sen güvenmek istemiyorsan güvenmeyebilirsin kendi kararın ben neyin ne olduğunu iyi biliyorum..

Bu şeref yoksunları, kesinlikle dolandırıcıdır. 100 liraya spoofer alıyorsunuz çalışmayınca da sizden ekstra 50 lira isteyip canlı olarak yardımcı olucaz diyip parayı gönderdiğiniz an dcden banlıyorlar. Buna adminlerin müsade etmemesi gerekiyor. Fake, olumlu yorumları tamamiyle arkadaşları tarafından yazılıyor. d0landırıcı çetesi diyebiliriz kısacası ... @Dreamfancy buna müsade etmeyin IP ban atın daha giremesin bu siteye ..
dostum hwid değiştiriyolar her türlü girerler siteye neyse o konuyu açmıyorum 10kere yazdım ama siz bitmiyosunuz adamlar piyasadaki tek spoofer satıcıları bunları kıskanıp işini karalamaya çalışıyosunuz siz bu işlere başlamaya çalışıp bir *** yapamıyosunuz bu adamlar yapınca kötülüyosunuz yok öyle bişey

unknown.png

Sen Sanırsam gerçekten büyük sıkıntılara sahip bir insansın fakat 100 lira gibi bir fiyatta satmıyoruz ilk olarak , İkinci olarak 50 lira ekstra isteyip banlamıyoruz Aktiflik saatlerimiz var insanız ve bunun dışında sapık gibi yazan üyelere bu saatler dışı destek istiyorsan 7/24 aktif bir teknik destek elemanı olan kişinin yardım ücreti ek ücret olarak ödenmeli tabii ki bunu zorla talep etmiyoruz , Fake / olumlu yorum arkadaşa yazdırıyor düşüncesi nereden geliyor bilemem fakat biz ücretsiz hile sitelerinde gezinip ban yiyen bir avelin düşüncesiyle değil de genellikle 20-30 kişi sesli girip işlem konuşması yapan biriyiz fakat dediğin gibi 200-300 tane olumlu yorumu yapan kişilerin hepsi arkadaşımızsa biz neymişiz be , Gerçekten bu şekilde ağlayan toplu bir hater grubumuz olduğunu hiç bilmiyordum Ben Judas ve seninle muhattap olduğumu hatırlamıyorum bile bu da işin tuhaf yanı fakat yorumun için teşekkürler. 'Cringe'

Katılıyorum ben dolandırıldım başkası dolandırılmasın @Dreamfancy

Forumun uzman üyesi burdaki insanlara yardım etmek için çaba gösteriyor ve kalkmış beni yalanlamakla mı suçluyorsun. Yalan konuşmak için hiç bir yorumu gereksiz yere yazmam o yüzden sözlerine dikkat et sen güvenmek istemiyorsan güvenmeyebilirsin kendi kararın ben neyin ne olduğunu iyi biliyorum..
Dostumm dolandıırıldım ben bu Nox denen kişilerden tabikide yalan söylüyorsun dolandırıcıları savunacak halim yok

Odeme yontemlerine ininal vs koymussunuz fakat odeme yapmak isteyince bitcoin ile odeme aliyoruza donuyor neden acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt