NoX Shopping [Spoofer/ESP,AİMBOT Hileleri,Valorant,fortnitevs.]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum. Güvenilirlik olsun hizmet olsun gerek üst düzey lisanslı yazılımları olsun her türlü destek sağlıyorlar. Ayrıca bazı arkadaşlar noxu kötülemeye çalışıyorlar farkındayım ve görüyorum şunu söylemeliyim ki o insanlara aldırış etmeyin ben ne dediğimi iyi biliyorum alışveriş yapacaksanız kesinlikle noxu tercih etmenizi öneririm.. ✅

Botlara bak dediklerin NoX V2'nin Buyer kısmından konu açılır açılmaz link atılıp memnun kalanlar yorum atsın olarak gönderdiğim bir gönderinin sonucu oluştu dostum ve Moderatörün önerisi doğrultusunda bu konu paylaşıldı fakat yinede sen bilirsin
Screenshot_30.png
Tatlı bir ön yargı, yorum yok. ^^
beyler dolandırıldım almayın yalan atıyorlar discorddanda cevap vermiyorlar param haram olsun...

beyler dolandırıldım almayın yalan atıyorlar discorddanda cevap vermiyorlar param haram olsun...
Dedim size
Arkadaşlar kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum. Güvenilirlik olsun hizmet olsun gerek üst düzey lisanslı yazılımları olsun her türlü destek sağlıyorlar. Ayrıca bazı arkadaşlar noxu kötülemeye çalışıyorlar farkındayım ve görüyorum şunu söylemeliyim ki o insanlara aldırış etmeyin ben ne dediğimi iyi biliyorum alışveriş yapacaksanız kesinlikle noxu tercih etmenizi öneririm.. ✅
Forumun Uzman üyesi bile böyle yalan atabiliyorsa ben hiçbir şey demiyorum cidden

Dekont atar mısın , bekliyorum :S ? Çünkü sunucuya gelip sorular sorup quit attığını görüntüleyebiliyorum aynı nicke sahipsin. Dekontunu Judas#0004 DC Adresine yolla.

dostum sen sunucuya gürüp onalra ücret göndermeden dolandırıldım diyosun cidden okadar beceriksiz insanlarsıız adamların yaptığı işi kötülüyosunuz doğru adamlar piysadki tek spoofer satıcıları kötüleyenler olur bu mallar gibi

25 tl valoesp satan siz misiniz ve yanında da hwid spoofer ücretsiz ben başka dolandırıcılara bakayım

25 tl valoesp satan siz misiniz ve yanında da hwid spoofer ücretsiz ben başka dolandırıcılara bakayım
dostum o bahsettiğin NİSYAX dı ve onlar patladı dolandırmaktan ya piyasadki tek spoofer satıcılarını ne meraklısınız kötülemeye tamam anlıyorum bu işe girip bir bok yapamıyosunuz ama yapmayın yaa yazık size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt