NoX Shopping [Spoofer/ESP,AİMBOT Hileleri,Valorant,fortnitevs.]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu senin söylemen ap ayrı bir komikmiş , Seven olduğu kadar Hater'de olması gayet doğal fakat bu kadar rezilini pek görebileceğimi sanmıyordum nisyax v2
Aynen aynen beyler elimde spooferıda var spoofer diye koymuşlar ondan sonra millete cevap yazmıyorlar discorduna hep bot atmışlar sakın almayın paranıza yazık

Beyler size kalmış artık gerçekleri söyleyince birde özelden argo kelime kullanıyorlar , alırsanız paranız gidecek ben sadece sizi bilgilendirdim artık size kalmış bunlar beni dolandırdı haberiniz olsun

NoX V2 Shopping ve Ürünler & Hizmetler.

Spoofer Hizmeti : [Valorant,Fortnite,COD Vs. Bir Çok oyunda Aktif şekilde kolay bir şekilde çalışmaktadır ,
[ 1AY,3AY,LİFETİME, Süreli ve Süresiz Ürünlerde Sürekli Spooflama Mevcuttur. ]
[VE 1X Yani tek seferlik hwidinizin değişmesi adına verilen bir key sistemi mevcuttur.]

Valorantla İlgili Ürün isimleri Özellikler ve Ürünler. Aşşağıdadır.

Valorant ESP,Aimbot [GodTier,Titan Valorant]
Valorant TriggerBot [TriggerGod Valorant]
Valorant Esp,Spoofer [BBQ Valorant]
Valorant Only Aimbot [Aimggbo Valorantt]

Diğer Oyunlarla İlgili Ürün isimleri ,Özellikleri ve Ürünler, Aşşağıdadır.

Fortnite ESP,Aimb. [NoXSC]
LOL [T.O SC]
R6 [NexuS.SC]
Pubg,Pubg M ESP,GLOWY WH, NO RECOİL AİM.B [NoX NoonSC]

Güvenmek konusunda Sorun yaşayan Dostlar NoX Sadece TR'Ye hizmet vermemekle beraber deneyimli bir ekibe sahiptir , Ve TR Kitlesinde yaklaşık ürünlerimizden memnun kalan 500'ü Aşkın kullanıcı mevcuttur.
Güvenip Güvenmemek tamamıyla size kalmış bir algıdır, Amacımız Bir Hizmet sağlamak ve Memnun bırakmaktır.

Screenshot_28.png

noxaimggbot.gif

DC Link:

[ Eğer Ürünler ve Hizmetten memnun kalmazsanız ve Haklıysanız Her konuda destek sağlayan bir ekip mevcut
Soru , Sorun , Satın Alım için Tek Yapman gereken şey Destek Talebi Oluşturmak.]
ne kadar dostum

Aynen aynen beyler elimde spooferıda var spoofer diye koymuşlar ondan sonra millete cevap yazmıyorlar discorduna hep bot atmışlar sakın almayın paranıza yazık

Beyler size kalmış artık gerçekleri söyleyince birde özelden argo kelime kullanıyorlar , alırsanız paranız gidecek ben sadece sizi bilgilendirdim artık size kalmış bunlar beni dolandırdı haberiniz olsun
dostum kendin becerememişsin insanların işini karalama gayet çalışıyor ben aldım esp + spooferi boş yapma

Gerçekten çok yardımcı oldular teşekkür ederim

Arkadaşlar hayla karalama diyorlar hepsi kendi şeyleri satılsın diye yapıyorlar Allah yukarıda ben 1 ayda topladığım parayı bunlara verdim o emeğimi alıp nelere verdiler acaba haram olsun o para sadece sizde dolandırılmayın diye söylüyorum bu dolandırıcılara para kazandırtmayın hayla forumda nasıl satış izinleri var anlamıyorum da

Arkadaşlar hayla karalama diyorlar hepsi kendi şeyleri satılsın diye yapıyorlar Allah yukarıda ben 1 ayda topladığım parayı bunlara verdim o emeğimi alıp nelere verdiler acaba haram olsun o para sadece sizde dolandırılmayın diye söylüyorum bu dolandırıcılara para kazandırtmayın hayla forumda nasıl satış izinleri var anlamıyorum da
git sunucularına yardımcı olurlar diğer sunucuları kapanmış

Dostum yapmış olduğun şuana kadar tüm yorumlar karalayıcı yorum ve her
1- Hayla değil Hala
2- Kendi şeyleri satılsın diye yapıyorlar derken moderatör önerisiyle buraya bir konu paylaştık neyin tatavası emin değilim fakat anladığım kadarıyla senin 1 ayda biriktirdiğin paraya göz diken insanlar
Günlük asgari maaşın 3-4 katını kazanmakta bilgilendireyim ki Sen riota reportladım demişsin sanırsam bir hile kanalı olarak bunu söylemen biraz trajikomik birkaç dakika önce mainlerimden biri yasaklandı fakat daha 4-5 hesap daha var ve oyundayım dilersen riot id atabilirim
3- Eğer böyle bir konu olduysa ve gerçekse Haram olsun tabii ki dostum sende haklısın Discord nickim Judas ve konuyla ilgili yüz yüze görüşebiliriz tabii sıkarmı orası sana kalmış sübyancı olarak anılmak istemiyorum gayet nezih bir şekilde konuşuyorum falan ^^
4-İnsanların satın alıp almaması konuda yazdığım şey gibi : Kendi düşüncesi ve isteği üzerine kendi güveni üzerine kurulu bir yapıdır
5- Satış izinleri nasıl var diyorsun burada yanlış olan veya insanları dolandırdığımıza dair bir kanıt yok ki NoX Öyle olsaydı eğer 20-30 kere kapatılan veya free hile diye abone dilenen nesvalo ve kendi bile banlı olan nesvalo yerine NoX Senin gibi bir d0landırıcı olabilirdi evet fakat iyi ki değil ^^
Not : Bot dediklerin sunucudaki buyerlar thats so funny.

Dostum yapmış olduğun şuana kadar tüm yorumlar karalayıcı yorum ve her

1- Hayla değil Hala
2- Kendi şeyleri satılsın diye yapıyorlar derken moderatör önerisiyle buraya bir konu paylaştık neyin tatavası emin değilim fakat anladığım kadarıyla senin 1 ayda biriktirdiğin paraya göz diken insanlar
Günlük asgari maaşın 3-4 katını kazanmakta bilgilendireyim ki Sen riota reportladım demişsin sanırsam bir hile kanalı olarak bunu söylemen biraz trajikomik birkaç dakika önce mainlerimden biri yasaklandı fakat daha 4-5 hesap daha var ve oyundayım dilersen riot id atabilirim
3- Eğer böyle bir konu olduysa ve gerçekse Haram olsun tabii ki dostum sende haklısın Discord nickim Judas ve konuyla ilgili yüz yüze görüşebiliriz tabii sıkarmı orası sana kalmış sübyancı olarak anılmak istemiyorum gayet nezih bir şekilde konuşuyorum falan ^^
4-İnsanların satın alıp almaması konuda yazdığım şey gibi : Kendi düşüncesi ve isteği üzerine kendi güveni üzerine kurulu bir yapıdır
5- Satış izinleri nasıl var diyorsun burada yanlış olan veya insanları dolandırdığımıza dair bir kanıt yok ki NoX Öyle olsaydı eğer 20-30 kere kapatılan veya free hile diye abone dilenen nesvalo ve kendi bile banlı olan nesvalo yerine NoX Senin gibi bir d0landırıcı olabilirdi evet fakat iyi ki değil ^^
Not : Bot dediklerin sunucudaki buyerlar thats so funny.
Not : Bot dediklerin sunucudaki buyerlar thats so funny. çok haklısın kankam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt