lexonxrd Gold Üye Katılım 27 Ağu 2025 Mesajlar 467 Beğeniler 70 15 May 2026 #1 merhaba arkadaslar mta offset dumper var mı yada nasıl cekerim cheat engine ile beceremedim oyun algılıyor idada istedigim offsetleri bulamıyorum
merhaba arkadaslar mta offset dumper var mı yada nasıl cekerim cheat engine ile beceremedim oyun algılıyor idada istedigim offsetleri bulamıyorum
nedenyahu Banned Katılım 16 May 2026 Mesajlar 108 Beğeniler 12 İletişim 17 May 2026 #2 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. lexonxrd' Alıntı: merhaba arkadaslar mta offset dumper var mı yada nasıl cekerim cheat engine ile beceremedim oyun algılıyor idada istedigim offsetleri bulamıyorum Genişletmek için tıkla ... mta zaten open src
lexonxrd' Alıntı: merhaba arkadaslar mta offset dumper var mı yada nasıl cekerim cheat engine ile beceremedim oyun algılıyor idada istedigim offsetleri bulamıyorum Genişletmek için tıkla ... mta zaten open src
lexonxrd Gold Üye Katılım 27 Ağu 2025 Mesajlar 467 Beğeniler 70 17 May 2026 #3 nedenyahu' Alıntı: mta zaten open src Genişletmek için tıkla ... kanka esp yapmak icin CPlayerManager Lazım Bulamıyorum
nedenyahu' Alıntı: mta zaten open src Genişletmek için tıkla ... kanka esp yapmak icin CPlayerManager Lazım Bulamıyorum