Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kesinlikle bu lem'in yalanlarına inanmayın legit en düşük ayarlarda %1 riski var oynadım ve ilk gün ban yedim ve iade yapmadı ve sergilediği tavır çok kötüydü hilesi banlatıyor ama arkadaş bunu hâlâ inkârını ediyor kardeşim senin hilen banlatıyor işte kullanıcılarının çoğu arkadaşın veya eski müşterilerin fiyatları ucuzken alanlar
ayrıyetten yeni alıp ban yiyen birçok kişi olduğu söyleniliyor ama ban yenilince de inkâr edip milleti suçlamaya başlıyorsun yazılımını kullananlar hesap banı yiyip sürekli hesap değişen türdeler sonuç olarak konuyla alakası bende dahil çoğu kişi bu yazılımdan ban yiyor ve yemeye devam ediyor ve iade sağlanmıyor : )
laf anlatamazsın kanka bunların hepsi böyle

Konuye kendı Yorumumu eklemek Gerekırse Ilgı Kısmı Az Ve Aım Bot Gerçekten iyi çalışmıyor arkadaşla birlikte denedık.

Bence yönetimlerden birine 1 günlük key verilsin ud mi değilmi denensin bu kadar şey yapıyosanız leminde hakkı yenmesin söylemlerle biryere varmaz :imtiredboss:
dostum haklık birşey yok bu kadar kişi ban yiyor hakkını arıyor iade istemesi normal iadeyi şu şekilde isteyemez hile banlatma riski var ve iade yapılmaz ama kessinlikle şöyle böyle şu ayarlarda legitte banlatılmaz deniliyor. ayrıyetten cs müşterilimin 4ü moonware kullanıcısıydı 4üde ban yemişti ne hikmetse tuhaf konuyu açan arkadaş umarım iadesini alır herkese bol şans.

Tabii kafaya kitlenmiyordu doğrudur 200 kişi arasından bunu yaşayan tek kişi sizsiniz. Videolu kanıt istememize rağmen hala atmadınız kitlenmediğine dair kanıtınız bile yok

Kanıtınız varsa satın aldığınız anahtar tarih ile şikayet konusu açın. Fake hesapla yazmak basit

Rage oynamadım dediğin için yalan söylemene gerek yok dedik yalan söylüyordun max ragede oynuyordun
videolu kanıtı geçtim ekran açıp gösterebilirdim biraz ilgili olsaydınız da ekran açmamı isteseydiniz

dostum haklık birşey yok bu kadar kişi ban yiyor hakkını arıyor iade istemesi normal iadeyi şu şekilde isteyemez hile banlatma riski var ve iade yapılmaz ama kessinlikle şöyle böyle şu ayarlarda legitte banlatılmaz deniliyor. ayrıyetten cs müşterilimin 4ü moonware kullanıcısıydı 4üde ban yemişti ne hikmetse tuhaf konuyu açan arkadaş umarım iadesini alır herkese bol şans.
türkçe öğren kardeşim hiçbişe anlamadım yazdıgından

Tabii kafaya kitlenmiyordu doğrudur 200 kişi arasından bunu yaşayan tek kişi sizsiniz. Videolu kanıt istememize rağmen hala atmadınız kitlenmediğine dair kanıtınız bile yok

Kanıtınız varsa satın aldığınız anahtar tarih ile şikayet konusu açın. Fake hesapla yazmak basit

Rage oynamadım dediğin için yalan söylemene gerek yok dedik yalan söylüyordun max ragede oynuyordun
max rage dediğin ayarda kitlenmiyor diye sana söyledim zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt