Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayır bide adam sana sanki %100 unban garantisi veriyor hile kullanıyorsun bi kere ki adamın hilesi ud olsun olmasın manual ban denen bişey var dostum yani iki üc tane video izliyosun gaza geliyosun acıyosun hileyi ban yiyince iade iade diye ağlıyorsunuz amk
bu kadar kasmayın hocam daha inandırıcı bişeyler yazın kendinizle celismeyin

@ukivin Kanka selam, kusura bakma ama sen salaksın sen kendinle çelişiyorsun yemişsin bir bok rage ayar kullanmışsın önce bunu saklıyorsun ortaya çıkınca da yazılıma bok atmaya başlıyorsun. @Lem i tanımam etmem hiç moonware de kullanmadım ama burdan görünen o.

@ukivin Kanka selam, kusura bakma ama sen salaksın sen kendinle çelişiyorsun yemişsin bir bok rage ayar kullanmışsın önce bunu saklıyorsun ortaya çıkınca da yazılıma bok atmaya başlıyorsun. @Lem i tanımam etmem hiç moonware de kullanmadım ama burdan görünen o.
objektif tanrısı en doğru yorumu yaptı helal kral eline sağlık

adamın şikayet ettiği şey bile mantıksız, kendi hatası niye burda ağlıyosunuz benim 1k param çöp oldu kendim söylüyorum hileyi adam gibi kullanırsan ban yemezsin bu kadar basit aq kuyruk acısı olanların hepsi toplanmış

rage ayar kullandigimi ayarlarimi ss atarak mi sakladim hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt