reis sen böyle bişey yaşasan paranın 2 katını alırdın demi 5 dakikada bir şikayet konusu açaraksende ona göre hile yapsaydın ozaman moloz
reis sen böyle bişey yaşasan paranın 2 katını alırdın demi 5 dakikada bir şikayet konusu açaraksende ona göre hile yapsaydın ozaman moloz
hocam ama ayar yapsaydınız legit bir ayar buda boyle yaşanmazdıMax ragede oynamış ve yapay zeka analizlerine göre her maç %26 ban riskine sahip arkadaş. Ban yemeyi göze olarak oynamış ve 1 gün içerisinde ban yemiş. Legit oynamış olsaydı böyle birşey yaşanamazdı.
Arkadaşa cevap dahi vermeyeceğim kendi kendine bir şeyler yaşıyor anlam veremedim.reis sen böyle bişey yaşasan paranın 2 katını alırdın demi 5 dakikada bir şikayet konusu açarak
iade et la gocunmamoonware.store/terms-and-rules (Burada hiç bir halükarda iade yapılmayacağı yazıyor. Sadece yazılım bilgisayarınızda çalışmadıysa iade yapıyoruz.)
Maximum rage ayarlarda oynuyorsunuz, sağdaki gördüğünüz configbuilderin verdiği ayardada ban riskinin çok yüksek olduğu yazıyor. Hiç bir yetkili sizi rage oynamaya itmez zaten kendiniz seçmişsiniz.
Rage oynayıpta ban yememeyi beklemek hırsızlık yapıp ödül almaya benzer.
stresser sandı glb moonwareyiArkadaşa cevap dahi vermeyeceğim kendi kendine bir şeyler yaşıyor anlam veremedim.
hakkımı aramak suçmu evlatreis sen böyle bişey yaşasan paranın 2 katını alırdın demi 5 dakikada bir şikayet konusu açarak
hocam ama ayar yapsaydınız legit bir ayar buda boyle yaşanmazdı
kanka hadi banı geçtim bu yaptıgınız doğru mu senceMax ragede oynamış ve yapay zeka analizlerine göre her maç %26 ban riskine sahip arkadaş. Ban yemeyi göze olarak oynamış ve 1 gün içerisinde ban yemiş. Legit oynamış olsaydı böyle birşey yaşanamazdı.
Oğlum sen normal doğum doğmadın herhalde anan seni su kaydırağındanmı fışkırttıda mı bu kadar otistik oldunhakkımı aramak suçmu evlat
ama iyi aga botu iyi yapmissin eline saglik
Ayarlamaları kendileri özgür bir şekilde ayarlıyorlar. Yukarda gördüğünüz bilgilendirmeyi tüm kullanıcılar biliyor. Önerdiği gibi de ya legit ya da semi legit kullanmanızı öneriyor.