Mitamers V1.5 3-day Free | Craftrise

Mitamers v1.5

Bu hileyi hayrına paylaşmak istedim ve obf bile basmadım neredeyse bu yüzden Crâck atabilirseniz atın oynarsınız ben zaten bedava paylaşıyorum 3 günlüğüne iyi oyunlar dilerim sorun yaşayanlar discorddan ulaşsın.
Oyuna giriniz masaüstüne exeyi atınız ve çalıştırınız 5-10 saniye sonra hile enjekte edilecektir.
Wentra klasörünü c diskine atınız.

Loaderi masaüstüne atınız ve craftriseye giriş yapıp çalıştırınız.

Virüstotal :

Font Credits; alperenxrq
Source Credits; overdose, makrit

75823336-61BB-4DC1-8E17-4DB0E06F7BBF.png
jar link patlamış

atılır atılmaz cracklenmiş a
cracklenmemesi için hiç bir şey yapmadım obf bile yok jarda bile yok exeyi dnspya at jar indirme linkini al kendi hileni skidle üstelik ben bu hileyi bedavaya paylaştım

keşke bana yazsaydın da sağlam bi obf basaydım obf basmadan paylaşmak yerine direk sourcesini paylaşman daha mantıklı olurdu
harbi kanka ergenlere çok prim verdik ya bu kadar olacağını zannetmiyordum

cracklenmemesi için hiç bir şey yapmadım obf bile yok jarda bile yok exeyi dnspya at jar indirme linkini al kendi hileni skidle üstelik ben bu hileyi bedavaya paylaştım

calismiyo knk

Mitamers v1.5

Bu hileyi hayrına paylaşmak istedim ve obf bile basmadım neredeyse bu yüzden Crâck atabilirseniz atın oynarsınız ben zaten bedava paylaşıyorum 3 günlüğüne iyi oyunlar dilerim sorun yaşayanlar discorddan ulaşsın.
Oyuna giriniz masaüstüne exeyi atınız ve çalıştırınız 5-10 saniye sonra hile enjekte edilecektir.
Wentra klasörünü c diskine atınız.

Loaderi masaüstüne atınız ve craftriseye giriş yapıp çalıştırınız.

Virüstotal :

Font Credits; alperenxrq
Source Credits; overdose, makrit

75823336-61BB-4DC1-8E17-4DB0E06F7BBF.png
Bende ovordose niye ark kabul etmiyor diyorum market yazda imzamdaki DC adını eklesin

hem key checki yok ki crackleyin yazmışsın neyi cracklicez
Key check atıyım crackle yapabilirsen

kanka jar link patlamış

mitamersi açıyorum oyunda ama menü gelmiyo dc kerobyy0 ne yapmam lazım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt