Mitamers V1.5 3-day Free | Craftrise

Oha, 3 parmak neler yapıyor öyle? Hocam sizlerin okulu başlamadı mı hala CraftRise konuları mevcut ben anlamadım, haftasonları hala böyle şeyler atıyorsunuz herhalde.
15 yaşında değil misin sen okulunuzun açılmadı mı falan yazmışsın :D?

ekran kartım amd degil vc runtime kurulu ama menu gelmiyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu konu özelinde birinemi sallıyorsun dedim abicim sana sen niye sadece bu konuya bakıyorsun 15-16 yaşında çocuksun her konuda laubali laubali konuşmalar vs. biraz kendine çeki düzen ver bari yaşını belli etme.
Kusura bakma ağabey, ne yapabilirim mesela, kime nerede haksız şekilde, durduk yere laubali bir tarzla konuşmuşum biraz mesela şu anda seni anlayabiliyorum kötü niyetli olmadığını, tavsiye verirsen sevinirim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kusura bakma ağabey, ne yapabilirim mesela, kime nerede haksız şekilde, durduk yere laubali bir tarzla konuşmuşum biraz mesela şu anda seni anlayabiliyorum kötü niyetli olmadığını, tavsiye verirsen sevinirim.
Bak güzel dostum gidip adamın 1 dolar konusunda konuyu övüp sağda solda d0landırıcı diye konu açıyorsun yani bir dediğin bir dediğini tutmuyor bunuda senin yaşına veriyoruz genel olarak böyle giderse forumda pek umursanan biri olmazsın.

Bak güzel dostum gidip adamın 1 dolar konusunda konuyu övüp sağda solda d0landırıcı diye konu açıyorsun yani bir dediğin bir dediğini tutmuyor bunuda senin yaşına veriyoruz genel olarak böyle giderse forumda pek umursanan biri olmazsın.
Senin umursayıp umursamaman umrumda değil, git göz doktoruna geri gel tarih okumaya vb çalış.

Senin umursayıp umursamaman umrumda değil, git göz doktoruna geri gel tarih okumaya vb çalış.
Sonuçta övmüşsün ve satın almadığın takdirde övüyorsun adamı belli ki önceden güveniyorsun ki konuşuyorsun sana çok güzel bir cevap verilmiş o konuda işine gelince abi, kral işince gelmeyince sc4mmer d0landırıcı diye yaşının verdiği özgüven fazla kaçar bazı yerlerde ağzının payını alır oturursun dikkatli ol.

Mitamers v1.5

Bu hileyi hayrına paylaşmak istedim ve obf bile basmadım neredeyse bu yüzden Crâck atabilirseniz atın oynarsınız ben zaten bedava paylaşıyorum 3 günlüğüne iyi oyunlar dilerim sorun yaşayanlar discorddan ulaşsın.
Oyuna giriniz masaüstüne exeyi atınız ve çalıştırınız 5-10 saniye sonra hile enjekte edilecektir.
Wentra klasörünü c diskine atınız.

Loaderi masaüstüne atınız ve craftriseye giriş yapıp çalıştırınız.

Virüstotal :

Font Credits; alperenxrq
Source Credits; overdose, makrit

75823336-61BB-4DC1-8E17-4DB0E06F7BBF.png
Eline sağlık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt