turkplayerxx
Uzman Üye
ben calıstıramıyorum söyle bişi yapalım o zaman kankacımçalışıyor kardeşim boş yorum yapma ya
ben calıstıramıyorum söyle bişi yapalım o zaman kankacımçalışıyor kardeşim boş yorum yapma ya
oyuna gelip f11 yap jar load tamamlanıncaben calıstıramıyorum söyle bişi yapalım o zaman kankacım
çocuk var, çocuk var demek ki dostum, her 25 yaşındaki zeki olmadığı gibi her 15 yaşındaki de gerizekalı olmuyor.Bu konu özelinde birinemi sallıyorsun dedim abicim sana sen niye sadece bu konuya bakıyorsun 15-16 yaşında çocuksun her konuda laubali laubali konuşmalar vs. biraz kendine çeki düzen ver bari yaşını belli etme.
herhangi bir discordun dm sine at oradan denekanka bu ilk attıgın wentra.rar indirilmiyo
neler geldi yeni ?Mitamers v1.5
Bu hileyi hayrına paylaşmak istedim ve obf bile basmadım neredeyse bu yüzden Crâck atabilirseniz atın oynarsınız ben zaten bedava paylaşıyorum 3 günlüğüne iyi oyunlar dilerim sorun yaşayanlar discorddan ulaşsın.
Oyuna giriniz masaüstüne exeyi atınız ve çalıştırınız 5-10 saniye sonra hile enjekte edilecektir.
Wentra klasörünü c diskine atınız.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Loaderi masaüstüne atınız ve craftriseye giriş yapıp çalıştırınız. ( updated )
Virüstotal :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Font Credits; alperenxrq
Source Credits; overdose, makrit
Dostum neyle calıstırıyoruz su hileyi.hangi tusla?herhangi bir discordun dm sine at oradan dene
loader updated
sellam kral arkadaslık attım discorddan Bakabilirmisin müsait oldugunda teşekkür ederim .Mitamers v1.5
Bu hileyi hayrına paylaşmak istedim ve obf bile basmadım neredeyse bu yüzden Crâck atabilirseniz atın oynarsınız ben zaten bedava paylaşıyorum 3 günlüğüne iyi oyunlar dilerim sorun yaşayanlar discorddan ulaşsın.
Oyuna giriniz masaüstüne exeyi atınız ve çalıştırınız 5-10 saniye sonra hile enjekte edilecektir.
Wentra klasörünü c diskine atınız.
Loaderi masaüstüne atınız ve craftriseye giriş yapıp çalıştırınız. ( updated )
Virüstotal :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Font Credits; alperenxrq
Source Credits; overdose, makrit