hala aynı yerde takılıyorbize laf sallayıp ortada projenin olmadığını görünce sana gülüyorum biliyor musun ( pastecilik bile yapamadığın zaman insanları aşşağılamaya çalışmak güzel mi geliyor ? )
Minecraft yerine custommapper kullan
hala aynı yerde takılıyorbize laf sallayıp ortada projenin olmadığını görünce sana gülüyorum biliyor musun ( pastecilik bile yapamadığın zaman insanları aşşağılamaya çalışmak güzel mi geliyor ? )
Minecraft yerine custommapper kullan
bilemiyorum bir şeyleri silmeden tekrar geçir kanka srcyihala aynı yerde takılıyor
sana hak veriyorum ama sen herkes ile beni karıştırıyorsun anladın mı? hiç kimsenin hilesini pastelemedim westynin kendi rızasıyla paylaştığı src üzerinden yaptım zaten bunuda ( bu craftrise ortamını ben 7 aydır yoklamıyorum zaten bırakmıştımy döneyim dedim 1-2 haftadır bu piyasadayım sadeceBöyle bir ortamın bulunduğu "Craftrise" içerisinde proje yapmak, insanların sana gelip 'abi hile nasıl açılır' demesinden başka bir şey değil. Zaten senin de ne olduğun belli. Craftrise için public proje açıp ne yapayım? Her yerde zaten rename client dolu.
Maksimum 1 gün içinde ban yiyecek hilelerinizle birbirinize 'paster' demeye devam edin. Bu arada, Minecraft bile oynamıyorum, ana sayfama Craftrise için birbirine sallayanların konusu düşüp duruyor.
ellerine sağlık canımbilemiyorum bir şeyleri silmeden tekrar geçir kanka srcyi
sana hak veriyorum ama sen herkes ile beni karıştırıyorsun anladın mı?
yani en son bunu yapıp bırakmıştım bunuda ben yapmadım westynindi bu uğraşmadım bile hileler çıkınca direk bıraktım şimdi döndüm renderi sağlam 3-5 bisiler yaptım daha da uğraşmak istemedim paylaştım anladın mı?Böyle bir ortamın bulunduğu "Craftrise" içerisinde proje yapmak, insanların sana gelip 'abi hile nasıl açılır' demesinden başka bir şey değil. Zaten senin de ne olduğun belli. Craftrise için public proje açıp ne yapayım? Her yerde zaten rename client dolu.
Maksimum 1 gün içinde ban yiyecek hilelerinizle birbirinize 'paster' demeye devam edin. Bu arada, Minecraft bile oynamıyorum, ana sayfama Craftrise için birbirine sallayanların konusu düşüp duruyor.
Ben kendim https://cheatglobal.com/konu/jar-load-made-makritxd.59401/ jarloadını kullandım. Şuan aktif bir şekilde kullanıyorum. Jarloadda bir sorun yaşamadım.hala aynı yerde takılıyor
benim renderlar aslında kolay ama kimsenin kodundan almadım kral ama eyw gene kusura bakma boş yere tartıştıkAnlattığın gibiyse doğru olabilir, dediğin zamanlarda foruma bakmadım hiç, ancak ne zaman girsem önüme ismi değiştirilmiş menüdeki renkler, stil, modüllere kadar aynı olan hileler paylaşıldığı için artık sıktı, hele birde bunlarla birbirine sallayanlar.
şuan jar loadda takılmıyorum garip src yi birdaha indircemBen kendim https://cheatglobal.com/konu/jar-load-made-makritxd.59401/ jarloadını kullandım. Şuan aktif bir şekilde kullanıyorum. Jarloadda bir sorun yaşamadım.