Mitamers 1.5V Client Open Source - Crâcked Bay Furkan Alagöz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Faith In Auth Veya Obf Si Yoktu Ahmet De Src Yi Aldı Crâck Denildi? makrite saygı duydu suç oldu Cg bana muah kardeşiz Merlin demeye uçcak :d
muah kardeşiz derken? seni tanımıyorum daha bile dostum

bak iste geri zekali insan ornegi.

Biz kimseyi ratlamadik,kimseden source falan cekmedik haftalardir aktif binlere ulasmis aktif konularimiz mevcut.Bizlere sallayarak biraz daha ilgi cekmeyi basarabilirsin.
kare oyuna aura scaffold mevlana yaptım kanka anlarsın ya babasıyım yazılımın

kare oyuna aura scaffold mevlana yaptım kanka anlarsın ya babasıyım yazılımın
En azından programı tek jmp ile kırılmıyor be yektacım. Bari bsod falan bir şeyler ekleseydiniz yada vmp bassaydınız vallahi hayatımda gördüğüm en leş yazılım

Level1 crackmeler o kadar kolay kırılmıyor aw ajoshfdlsafjasfşasw

En azından programı tek jmp ile kırılmıyor be yektacım. Bari bsod falan bir şeyler ekleseydiniz yada vmp bassaydınız vallahi hayatımda gördüğüm en leş yazılım

Level1 crackmeler o kadar kolay kırılmıyor aw ajoshfdlsafjasfşasw
sanırım burada bana laf sallamışsın. ben hiç bir zaman yaptığım bir hile ile övünmedim övünecek bir hilem olduğu zaman bunu buraya yedirmem ben hileyi bedava paylaştıysam crackleyebilirsiniz demek istemişimdir bunu anlamadıysan ve hilenin rahatca sokulabildiği bir oyunda bunu cracklemeyi deneyecek kadar düştüysen bana laf sallayamazsın

keşke obf bassaydım da sizin gibi ergenlere prim vermeseydim şu hileyi

sanırım burada bana laf sallamışsın. ben hiç bir zaman yaptığım bir hile ile övünmedim övünecek bir hilem olduğu zaman bunu buraya yedirmem ben hileyi bedava paylaştıysam crackleyebilirsiniz demek istemişimdir bunu anlamadıysan ve hilenin rahatca sokulabildiği bir oyunda bunu cracklemeyi deneyecek kadar düştüysen bana laf sallayamazsın

keşke obf bassaydım da sizin gibi ergenlere prim vermeseydim şu hileyi
Rena free ile bir bağlantın var mı hiçbir bilgim yok fakat bahsettiğim şey rena free (yekta'nın hilesi). Senle alakalı bir şey demedim eğer rena free ile bağlantın yoksa. Eğer bağlantın varsa sende de problem var :D

Rena free ile bir bağlantın var mı hiçbir bilgim yok fakat bahsettiğim şey rena free (yekta'nın hilesi). Senle alakalı bir şey demedim eğer rena free ile bağlantın yoksa. Eğer bağlantın varsa sende de problem var :D
[Bari bsod falan bir şeyler ekleseydiniz yada vmp bassaydınız vallahi hayatımda gördüğüm en leş yazılım] bana dedin sandım dostum ama inan dediklerim sadece sana değil geneldi.

üstelik rena freenin ne olduğunu bilmiyorum ve bağlantım yok olsa da senin kararın hiç bir şeyi değiştirmez inan bana :perfect:

[Bari bsod falan bir şeyler ekleseydiniz yada vmp bassaydınız vallahi hayatımda gördüğüm en leş yazılım] bana dedin sandım dostum ama inan dediklerim sadece sana değil geneldi.

üstelik rena freenin ne olduğunu bilmiyorum ve bağlantım yok olsa da senin kararın hiç bir şeyi değiştirmez inan bana :perfect:
Sana hiçbir şey demedim neden bir anda atlayıp bana saldırdığını da anlamış değilim ama şunu bil chatgptyle program yapıp kırılması imkansız diyen çocuğa dediklerim az bile

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt