Mitamers 1.5V Client Open Source - Crâcked Bay Furkan Alagöz

rathereum millete rat atıp src alıp publuyo biz 2 dk string alıp çekince dalga konusu oluyoz rezil insanların köpekleri sizi. :D
bak iste geri zekali insan ornegi.

Biz kimseyi ratlamadik,kimseden source falan cekmedik haftalardir aktif binlere ulasmis aktif konularimiz mevcut.Bizlere sallayarak biraz daha ilgi cekmeyi basarabilirsin.

rathereum millete rat atıp src alıp publuyo biz 2 dk string alıp çekince dalga konusu oluyoz rezil insanların köpekleri sizi. :D
Kimsenin köpeği değilim string çektiğin de yok adam paylaşmış zaten jarı jarda da obf yok dümdüz konuda paylaşılan şeyin aynısını paylaşmışsın

MİTAMERS DOSTUM ELLERİNE SAĞLIK AMA NAPALIM LİNK GİZLE.

DOSTLAR ZATEN JAR LOAD İLE OYUNA SOKABİLİRSİNİZ HERŞEY VAR.

İYİ KULLANIMLAR.

obf bile basmadım ve Crâck atabilirsiniz dedim ve bana göre kötü bir hile iyi bir hile deseydim para ile satardım yada kendim kullanırdım?

Üstelik böyle bir şeyler yapmaya aklın yetseydi insanların bedava paylaştığı forumları kırmayı denemezdin.

İYİ KULLANIMLAR.

prim kasmak için güzel bir paylaşım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

İYİ KULLANIMLAR.

1.bu bir Crâck değil
2.Zaten encryptlenmemis bir jar
3.Bu yaptığın source çıkartma

Şu forumda 2 yıldır bu farkları anlayamayacak kadar küçük beyinleriniz var

evet cok guzel cracklemissin auth desen yok obf desen yok naptin knk jdguiye atip extract all mı dedin 😹

Faith In Auth Veya Obf Si Yoktu Ahmet De Src Yi Aldı Crâck Denildi? makrite saygı duydu suç oldu Cg bana muah kardeşiz Merlin demeye uçcak :d

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt