gel reale sana türk foden i gösteriyimNamı deger foden kdkfodlfkdkfk
Öz abim benim ne büyümüşte piyasayı sallıyor
Kardeş benim auth falan yokdu uydurmayın
gel reale sana türk foden i gösteriyimNamı deger foden kdkfodlfkdkfk
Öz abim benim ne büyümüşte piyasayı sallıyor
Kardeş benim auth falan yokdu uydurmayın
Dostum Auth Sistemi yok birşey yok obf yok ne gerek vardı buna?MİTAMERS DOSTUM ELLERİNE SAĞLIK AMA NAPALIM LİNK GİZLE.
DOSTLAR ZATEN JAR LOAD İLE OYUNA SOKABİLİRSİNİZ HERŞEY VAR.
İYİ KULLANIMLAR.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hiç gerek yoktu belhandaDostum Auth Sistemi yok birşey yok obf yok ne gerek vardı buna?
adam obf basmamış gelmiş Crâcked by diyorsungel reale sana türk foden i gösteriyim
MİTAMERS DOSTUM ELLERİNE SAĞLIK AMA NAPALIM LİNK GİZLE.
DOSTLAR ZATEN JAR LOAD İLE OYUNA SOKABİLİRSİNİZ HERŞEY VAR.
İYİ KULLANIMLAR.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
no flagsızmı olucak hiledeki özellikler fly olur vbbeyler selamın aleyküm ben woldan beni bilen bilir neyse uzatmaya gerek yok..
bildiğiniz gibi cuma günü saat 20:56 da RiseCleint 1.8.9 jarına obf atıldı ve tüm hileler gg oldu patlamış jarlar ve türemeler olmayacak artık.. herneyse, yakında yeni bir hile yapacağım ve cheatglobal gibi yerlerde durmadan paylaşım yapacağım. ayrıca normal minecraft'ın kaynak koduyla craftrisenin kaynak kodunu karşılaştıran bir program kodladım bu sayede bulduğu gibi otomatik değiştiriyor hileyide. yakında paylaşırım cheatglobal de heryerde sürekli linki vs. yenilerim client zaten neptune veya void client olur ikisininde sourcesi var zaten sıkıntı olmaz beni bilen biliyor ben sözünün eri insanım ben woldanım benim bu sanal alemde dengim yok yeniden obf atsalar alışacağım için artık max 5 dakkamı alır tekrar jar üretmek.
her neyse burdan bunları duyurmaya geldim yarın öbür gün VoidClient Craftrise de yeniden çıkıyor diye konular açılırsa şaşırmayın görüşmek üzere.
discord: sanallahwoldan
ya ne anlatiyon sen birader yap icraatinide görelimbeyler selamın aleyküm ben woldan beni bilen bilir neyse uzatmaya gerek yok..
bildiğiniz gibi cuma günü saat 20:56 da RiseCleint 1.8.9 jarına obf atıldı ve tüm hileler gg oldu patlamış jarlar ve türemeler olmayacak artık.. herneyse, yakında yeni bir hile yapacağım ve cheatglobal gibi yerlerde durmadan paylaşım yapacağım. ayrıca normal minecraft'ın kaynak koduyla craftrisenin kaynak kodunu karşılaştıran bir program kodladım bu sayede bulduğu gibi otomatik değiştiriyor hileyide. yakında paylaşırım cheatglobal de heryerde sürekli linki vs. yenilerim client zaten neptune veya void client olur ikisininde sourcesi var zaten sıkıntı olmaz beni bilen biliyor ben sözünün eri insanım ben woldanım benim bu sanal alemde dengim yok yeniden obf atsalar alışacağım için artık max 5 dakkamı alır tekrar jar üretmek.
her neyse burdan bunları duyurmaya geldim yarın öbür gün VoidClient Craftrise de yeniden çıkıyor diye konular açılırsa şaşırmayın görüşmek üzere.
discord: sanallahwoldan