Çözüldü metın2 dreamfancy hıle atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efehan1000

Silver Üye
dreamfancy hile karakter seçtikten sonra gelen yukleme ekranı yuklendıkten sonra oyun atıyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Aslında yapmanız iyi olur sonuçta driver güncelleyecek. Ama size şuan gerekli olan OYUN BİLEŞENLERİ bölümündeki bütün programlar. Bakın Sürücüler değil OYUN BİLEŞENLERİ. Sonuçta çoğu hile bu programların altyapısını kullanıyor. Yüklemeniz gerek. Sürücüleri (Driverlar) güncellemeniz ise donanımların yazılımının yükseltilmesi demek, kötü birşey değil sonuçta size kalmış o bölüm.
aynı sorun devam ediyor hala çözülmedi

aynı sorun devam ediyor hala çözülmedi
İşletim sistemiyle alakalı bir sorun dostum. Bende windows 7 Yüklü Pc'mden çalıştıramadım. İmkanın varsa Windows10 kur, Windows 10 da çalışıyor çünkü veya araştırıp çözüm bulabilirsin. Hem foruma da çözümünü anlatabilirsin.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
İşletim sistemiyle alakalı bir sorun dostum. Bende windows 7 Yüklü Pc'mden çalıştıramadım. İmkanın varsa Windows10 kur, Windows 10 da çalışıyor çünkü veya araştırıp çözüm bulabilirsin. Hem foruma da çözümünü anlatabilirsin.
umarım bulabilirim çok teşekkür ederim

Sorun devam eder ise tekrar açtırmak için iletişime geçebilirsiniz.

Konu Kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt