efehan1000
Silver Üye
dreamfancy hile karakter seçtikten sonra gelen yukleme ekranı yuklendıkten sonra oyun atıyor
aynı sorun devam ediyor hala çözülmediAslında yapmanız iyi olur sonuçta driver güncelleyecek. Ama size şuan gerekli olan OYUN BİLEŞENLERİ bölümündeki bütün programlar. Bakın Sürücüler değil OYUN BİLEŞENLERİ. Sonuçta çoğu hile bu programların altyapısını kullanıyor. Yüklemeniz gerek. Sürücüleri (Driverlar) güncellemeniz ise donanımların yazılımının yükseltilmesi demek, kötü birşey değil sonuçta size kalmış o bölüm.
İşletim sistemiyle alakalı bir sorun dostum. Bende windows 7 Yüklü Pc'mden çalıştıramadım. İmkanın varsa Windows10 kur, Windows 10 da çalışıyor çünkü veya araştırıp çözüm bulabilirsin. Hem foruma da çözümünü anlatabilirsin.aynı sorun devam ediyor hala çözülmedi
umarım bulabilirim çok teşekkür ederimİşletim sistemiyle alakalı bir sorun dostum. Bende windows 7 Yüklü Pc'mden çalıştıramadım. İmkanın varsa Windows10 kur, Windows 10 da çalışıyor çünkü veya araştırıp çözüm bulabilirsin. Hem foruma da çözümünü anlatabilirsin.